Bäst hårförlängning i test

Vad är det bästa sättet att skapa den frisyr du önskar när en klippning inte längre gör någon positiv skillnad och inget schampo eller hårstylingsprodukter, hårfön, plattång eller liknade gör någon skillnad. Jo då plockar man upp sin iPhone 6 och googlar bästa löshår.

Det finns en massa olika metoder för att få tjockare hår eller ett längre hår med olika former av hårförlängningar, hårförtjockningar eller extensions som de också kallas. Men vilken form av löshår är bäst?

Peruker har ju funnits sedan länge och har fördelen att de på nolltid ger en helt ny frisyr, de sliter inte på ditt egna hår och de behöver inte underhållas på samma sätt som hårförlängningar. Peruker av bra kvalitet är liksom andra hårförlängningar inte billiga och de är dessutom väldigt varma att bära och kan blåsa av vid blåsig väderlek.

Syntetiskt löshår och äkta löshår


Det finns löshår i alla möjliga färger och frisyrer. Du kan välja att göra håret tjockare eller förlänga det med hjälp av löshår. Dyrare märken har oftast bäst löshår, men det finns även billiga som kan se otroligt verkliga ut. Äkta hår är alltid är dyrare än syntetiskt löshår. Priset på olika former av hårförlängningar varierar med vilken form av löshår hårförlängningen är gjord av. Priset varierar med kvaliteten på håret. Syntetiskt hår är avsevärt mycket billigare än äkta hår.

Remyhår

Det äkta håret av bra kvalitet kan du behandla i stor sett som ditt eget. Det bästa löshåret heter Remyhår. Med Remy menas att alla hårstrån ligger rättvända så att toppar i håret ligger nedåt, vilket gör att det blir mindre friktion i håret när man borstar det och då minskar risken att håret trassligt.

Syntetiskt hår

Många av dagens hårförlängningar och hårförtjockningar är gjorda av syntetiskt material, men ser helt autentiska ut. Syntethår är det bästa alternativet om du vill ha långt hår med långvarig glans till bästa pris.Kvaliteten på syntetiskt hår ofta densamma när du väljer samma syntet material. Det finns olika typer av syntet material. Det bästa syntethåret är Synthetic Fiber som tål värme dock maximalt 180 grader. Syntetiskt hår är annars väldigt värmekänsligt. Men väljer du ett dyrare syntethår så påminner de mycket om riktigt hår och är därmed tåligare för yttre påverkan men också naturligtvis dyrare än andra syntetiska hår.

Bäst hårförlängningsmetod


Man kan göra hårförlängningen själv hemma genom att köpa olika hårslingor på en salong, via nätet eller i kosmetikbutiker. Du kan förstås också välja att låta en frisör utföra hårförlängningen. Det finns olika frisersalonger som är experter på detta. Om du gör en hårförlängning på salong så kostar det flera tusen kronor. Men det är betydligt billigare om du väljer att göra det själv hemma.

Hårförlängning med Clip & Go

Mest populär hårförlängningen är Clip & Go Extensions. Clips on eller clip in är löshår i clips klämmor. Clips on är en hårförlängningsmetod som är enkel att själv sätta fast och ta bort. Clips on passar som bäst när du vill ha en tillfällig förlängning eller volym eftersom du då kan variera din frisyr eller bara vill ha extra fint hår till en fest. Dock kan det ge en del slitage på ditt egna hår där du sätter clipsen. Du bör därför variera var du sätter dem från gång till gång om du använder dem regelbundet.
Det finns också Clips On där äkta löshår är i en enda del formad som en halv peruk, vilket är smidigt om du vill ha en färdig och uppklippt frisyr.

Men det finns också andra alternativ som Tape On, Hårträns, Micro Ring och Keratin Extensions.

Hårförlängning på salong

Det finns olika metoder som frisörerna använder sig av föra att fästa löshåret:

  • Weaving innebär att man flätar in löshåret på en träns. Detta är en skonsam metod då inga kemikalier används. Du kan styla håret som vanligt och till och med tona det om du använder Weaving som metod. Dock fastnar det lätt schamporester i löshåret som du flätat in.

  • Nail hair innebär att keratinvax slingor fästs i ditt egna hår med en värmetång. Denna metod gör håret luftigare och enklare att styla. För kort hår är  keratinvax slingor bäst. Tyvärr kan slingorna lätt trassla sig och till och med lossna.

  •  Loop hair extensions är både lättare att sätta dit och skonsammare för håret än hårförlängning med nailhair. Det är också lättare att flytta fästena när håret växer ut men detta betyder tyvärr också att löshåret inte sitter lika bra.

  • Hårförlängning med microring sliter inte på håret eftersom microringarna sitter fastknipsade med hjälp av en metallhylsa, vilket tyvärr medför att man också lätt tappar microringarna.

  • Hårförlängning med tejp känns knappt eftersom tejp fästerna är väldigt platta. Tyvärr måste tejpen sättas om var 5-6:e vecka.

  • Hårförlängning med löshårslim innebär att löshårets fästen limmas fast med latex lim i det egna håret. Fästena är väldigt platta och syns knappt men limmet orsakar slitage på håret och håret blir ganska tovigt efter ett tag.


 

Badkar
Badrum
Badrumsmöbler
Badrumstillbehör
Bakmaskin
Baktillbehör
Bidéer
Bjudmat
Blandare
Blender Mixer
Blommor
Borrmaskiner
Braskaminer
Brädspel, sällskapsspel
Brödrost
Bubbelbadkar
Byggtillbehör
Champagne & Mousserande viner
Dammsugare
Dammsugartillbehör
Digitala fotoramar
Diskbänkar
Diskmaskin
Dusch
Duschkabin
Dörrar
Elartiklar
Element
Elsågar
Elvisp
Ergonomi
Festprodukter
Ficklampa
Fläkt
Fritös
Frys
Fönster
Förbränningstoalett, mulltoa
Garageport
Gardiner
Garn och Stickning
Glassmaskin
Golv
Grill
Grilltillbehör
Gräsklippare
Grästrimmer, motorsågar mm
Handdukstorkar
Handfat och Tvättställ
Handverktyg
Heminredning
Hobbymaterial
Husmanskost
Högtryckstvätt
Ismaskiner
Kaffebryggare
Kaffekvarn
Kakel och Klinker
Kniv
Kolsyremaskin
Konstnärsmaterial
Kontorsmaterial
Kräftskiva
Kyl/frys
Kylskåp
Köksfläkt
Köksinredning
Köksmaskin
Köksvåg/hushållsvåg
köttkvarn, riskokare, skotork mm
Lakan mm
Lampor
Ljuskällor
Luftfuktare och Luftavfuktare
Luftkonditionering
Luftrenare
Lådvin
Mat
Matberedare
Mattor
Mikrovågsugn
Miniräknare
Mokabryggare
Multiverktyg mm
Målarfärg
Möbler
Paraplyer
Pooler
Rosévin
Råsaftcentrifug & Citruspress
Rödvin
Skruvdragare
Slipmaskiner
Smörgåsgrill
Snabbmat
Solcellsladdare
Solpaneler
Spa och Bastu
Spade, trädgårdstillbehör
Spis
Spishäll
Stavmixer
Stekpanna, kastrull mm
Strykjärn
Städutrustning
Symaskin
Sytillbehör
Säng, madrass och täcke
Tapet
Toalettstolar
Torkskåp
Torktumlare
Trädgårdsverktyg
TV-bänkar
Tvättmaskin
Ugnar
Utomhusmöbler
Vattenkokare
Vinkylskåp
Vitt vin
VVS Badrum
VVS Kök
Våffeljärn
Värmepumpar


 
Copyright 2004-2019 Testvinnare i Sverige
Med reservation fr skriv- och tryckfel (rapportera fel). Hemsidan mobilanpassad av MrWeb
Om cookies
Hitta fler Hårprodukter test p testvinnare.se