Robotdammsugare i test

År 2017 vill mĂ„nga köpa en robotdammsugare. En robotdammsugare Ă€r tĂ€nkt ska sköta arbetet Ă„t dig sĂ„ att du ska slippa slĂ€pa en dammsugare efter dig eller böja ryggen i en belastande stĂ€llning. Men detta har inte fungerat i praktiken. Det du kan rĂ€kna med Ă€r i bĂ€sta fall att roboten tar bort daglig smuts pĂ„ öppna ytor eftersom det fortfarande Ă€r smuts i hörnen efter att robotdammsugaren tycker att den gjort sitt arbetspass. Ca en dm frĂ„n vĂ€ggarna blir ofta inte dammsugna och runt bordsben har de flesta robotarna ocksĂ„ problem. I vĂ€rsta fall kan robotdammsugaren ocksĂ„ ha sönder nĂ„got under tiden den dammsuger. Man fĂ„r alltsĂ„ se upp sĂ„ att inte roboten blir en dyr dammsugshistoria. Upp till dryga 6000 kr kan du fĂ„ betala för en ny, men du kan ocksĂ„ i bĂ€sta fall komma undan med en femhundring. Som tur Ă€r finns det relativt trygga köp av robotdammsugare som hĂ„ller vad den lovar, nĂ€mligen att underlĂ€tta dammsugandet för dig.

Det Àr ganska mÄnga kriterier som ska vara uppfyllda för att den skall klassas som en bra robotdammsugare:


 • Att roboten stĂ€dar i alla hörn och runt bordsben

 • Att den Ă€r tystgĂ„ende

 • Att dammsugaren tar sig över trösklar

 • Att den klarar av att dammsuga mattor

 • Att den Ă€r energisnĂ„l

 • Att den inte slĂ€pper ifrĂ„n sig sĂ„ mycket partiklar

 • Att den suger upp sĂ„vĂ€l damm som smuts och för dig som Ă€r djurĂ€gare Ă€ven djurhĂ„r

 • Att roboten har lĂ„ng batteritid

 • Att den Ă€r lĂ€ttprogrammerad. Det finns robotdammsugare som du enkelt styr via en app

 • Att den kan lĂ€sa av rummet sĂ„ att hela rummet blir dammsuget utan att nĂ„got blir förstört

 • Den skall vara lĂ€tt att rengöra


Det finns de robotdammsugare som ocksÄ tvÀttar golvet Ät dig i samma veva. Problemet Àr hur man skall veta vilken dammsugare som utgör ett tryggt val. Svaret Àr enkelt; genom att lÀsa test av robotdammsugare och ta del av anvÀndaromdömen.

BĂ€st robotdammsugare 2017


LG Hom-Bot square

RÄd & Rön har utsett LG Hom-Bot square till bÀst i test. LG VR6270LVMB fick femtioÄtta poÀng av ett hundra i testet.

Miele Scout RX1

M3 testade sex nya robotdammsugare i november 2015. Testets vinnare blev Miele Scout RX1.
Miele Scout RX1 ges betyget nio av tio möjliga och utmÀrkelsen "BÀsta köp" av M3 och uppfattas som en snygg, effektiv och snabb robotdammsugare av testdeltagarna. Scout RX1 har fyra rengöringsprogram. Den tar sig fram nÀstan överallt Àven pÄ tjocka mattor, under sÀngar och i hörn med hjÀlp av specialprogrammet "Corner". För att undvika att den förstör saker i hemmet finns magnetband som hÄller den borta frÄn dessa. Det negativa som framkom under testet var att dammsugaren frÄn Miele lÄter en hel del och samlar mycket hÄr i borsten.
NÀr RÄd & Rön testade Miele Scout RX1 under 2015 placerades den som nummer tre i testet eftersom testpersonerna inte upplevde att RX1 klarade mattor och nÀra vÀggar tillrÀckligt bra för att placera sig bÀttre. DÀremot uppskattades de lÄnga stand-by- och batteritiderna samt den lÄga ljudnivÄn, vikten och priset. Testpanelen imponerades av det goda stÀdresultatet.

Samsung Powerbot VR9000

Samsung Powerbot VR9000 testades ocksÄ i samma test av M3 i november 2015. Powerbot VR9000 erhöll i testet Ätta poÀng av tio och fick utmÀrkelsen "Rekommenderar". Testdeltagarna uppfattade Samsungs robotdammsugare som en bra dammsugare som klarar trösklar och mattkanter mycket bra. Testarna uppskattar det breda munstycket som förkortar tiden för att dammsuga öppna ytor. Den dammsuger riktigt rent förutom i hörnen för dessa klarade denna robotdammsugare frÄn Samsung inte av. DÀr fanns det tyvÀrr fortfarande smuts kvar. Dammsugaren fÄr en bild av rummet via virituella kameror. Du kan ocksÄ styra Samsung Powerbot VR9000 manuellt med hjÀlp av fjÀrrkontrollen. Men om du Àr ute efter en billig dammugare Àr denna modell inte för dig.
Ny teknik har ocksÄ testat VR9000 och upptÀcker att denna robotdammsugare frÄn Samsung har en rad trevliga funktioner sÄ som att den hÄller reda pÄ nÀr den behöver laddas igen och det gÄr att programera den sÄ att den stÀda vissa omrÄden pÄ visa tider. Testaren förvÄnas över hur bra navigationsförmÄga roboten har. VR9000 har tio sensorer och en kamera. Den har stora hjul som i testet visade att den klarar av mattkanter och trösklar bra. SugförmÄgan upplevs i testet vara jÀmförbar med en bra traditionell dammsugare. Denna dammsugare upplevs som svÄrrengörd frÄn hÄr i borsten.

Vorwerk Kobold VR200

Vorwerk Kobold VR200 erhöll ocksÄ utmÀrkelsen "Rekommenderar" och Ätta poÀng av tio nÀr M3 testade Ätta robotdammsugare under slutet av 2015. Kobold VR200 har sju olika sensorer som hindrar den frÄn att köra utför höjder eller in i glasgrejer. Positioneringssystemet lÀser snabbt av rummet och stÀdar sedan klart detta innan det tar nÀsta rum. VR200 Àr jÀttebra pÄ att stÀda hörn och kanter, men har problem med tjocka mattor och stolsben. Har du problem med höga ljud bör du dock se dig om efter en annan dammsugare. Testpanelen uppfattar Vorwerk Kobold VR200 som lÀttanvÀnd, snabb och med bra sugförmÄga.

 

Dammsugar test

Inte roligt att dammsuga, men inte rÄd att testa med en robotdammsugare? Ingen fara! De moderna dammsugarna Àr ergonomiska och lÀtta att hantera. De suger rent i varenda hörn och slinker lÀtt under soffan.

Har du inte plats med en dammsugare? Det Àr lugnt. Den behöver inte lÀngre gömmas i en trÄkig stÀdskrubb, nej det Àr den moderna butlern som kan stÄ framme som en statussymbol redo att enkelt och snabbt rycka in vid behov.

Hitta bĂ€sta dammsugaren för dig! Är du ute efter att köpa en ny dammsugare Ă€r test av dammsugare till stor hjĂ€lp eftersom det annars Ă€r en djungel att ta sig igenom. LÄS dĂ€rför DAMMSUGARTESTER FÖR ATT HITTA RÄTT.

Hand upp alla som testat att lÀmna dammsugaren orörd i en mÄnad! Jag har och jag lovar, det blir inte frÀscht. Man löper till och med ökad risk för allergier och luftvÀgssjukdomar. SÄ det Àr viktigt att hÄlla rent och dammsuga med en riktigt bra dammsugare med bra dammsugartillbehör. Det finns olika sorters dammsugare att köpa: Den traditionella cylinderdammsugaren, upprÀttstÄende dammsugare, centraldammsugare och robotdammsugare. 

Ska du vÀlja en centraldammsugare, en robot-dammsugare, en upprÀttstÄende dammsugare eller en traditionell cylinderdammsugare och hur bra Àr egentligen filtren? Gör livet enklare för dig och lÀs testvinnare.se:s referat av professionella tester, expertomdömen och betyg för att skaffa dig bÀsta dammsugaren sÄ att ditt hem förvandlas till ett rent och harmoniskt hem i feng-shuianda.

Cylinderdammsugare i test

Electrolux UltraOne Z8820 Àr en av de bÀsta dammsugarna idag enligt flera testkÀllor. UltraOne Z8820 Àr en lÀttanvÀnd och tystgÄende maskin med mycket bra sugförmÄga.

En traditionell cylinderdammsugare med sladd Àr bra att ha som huvuddammsugare. Eftersom du anvÀnder den traditionella dammsugaren mycket Àr det viktigt att den Àr ergonomisk med ett teleskoprör som gÄr att anpassa till din lÀngd och att den Àr lÀtt att dammsuga med. Munstycket bör dÀrför ha rundade hörn för att komma Ät att dammsuga Àven i all hörnen dÀr annars dammrÄttorna brukar frodas. Det skall ocksÄ vara lÀtt att komma Ät att dammsuga med munstycket under soffan. Det skall vara lÀtt att byta munstycke nÀr du exempelvis vill dammsuga gardiner eller soffor. Hjulen skall rulla lÀtt och vara gummerade. Dammsugartillbehören bör vara praktiskt förpackade i dammsugaren. Det finns cylinderdammsugare med eller utan dammsugarpÄse. Det Àr en smaksak vilket man föredrar. Dammsugare utan pÄse har fördelen att du kan tömma den hur ofta du vill och slipper inhandla nya dammsugarpÄsar. Cylinderdammsugare med pÄse har fördelen att du slipper hÀlla ut allt i soporna med risk att det hamnar utanför eller dammar upp igen.

UpprÀttstÄende dammsugare i test


Dyson DC45 Àr upprÀttstÄende dammsugare med bra sugförmÄga som kommit bra i tester. DC45 Àr lÀttanvÀnd men dock högljudd.


UpprÀttstÄende dammsugare, en sÄ kallad butler eller handhÄllendammsugare, Àr en dammsugare som kompletterar din ordinarie dammsugare. Den Àr oftast sladdlös och smidig att anvÀnda om du bara vill dammsuga upp lite smulor under bordet eller lite grus i tamburen. Den upprÀttstÄende dammsugaren har inte samma sugkraft som cylinderdammsugaren men tillrÀckligt för att tÀcka det dagliga behovet. Oftast har upprÀttstÄende dammsugare en handdammsugare inbyggt som gör att du enkelt kan dammsuga av exempelvis bord och bil.


Centraldammsugare i test

Electrolux ZCV845 Àr en liten centraldammsugare som Àven Àr lÀmplig i mindre hushÄll. ZCV845 kan anvÀndas med eller utan dammsugarpÄse.


Centraldammsugare Àr ett bra alternativ för dig som inte gillar lÄnga sladdar eller att byta kontakt flera gÄnger under dammsugningen. En centraldammsugare har en kraftig motor som monteras nÄgonstans dÀr den inte Àr i vÀgen. FrÄn motorn löper sedan rör i vÀggarna till uttag. I de olika rummen kan du sedan via dessa uttag koppla in en ca 9 m lÄng sladd med munstycke. Centraldammsugaren blÄser ut dammet genom en ventil i vÀggen. Centraldammsugaren Àr lÀtt att anvÀnda eftersom du slipper dra runt pÄ sjÀlva dammsugarkroppen utan istÀllet smidigt kopplar in slangen i ett rör i vÀggen i varje rum.

Centraldammsugaren Àr det alternativ av dammsugare som har bÀst sugkraft och dessutom rÀcker det att byta pÄse 2-3 gÄnger per Är. Till nackdelarna hör att den Àr dyr och krÀver installation. Det finns centraldammsugare med HEPA-filter som blÄser ut luften inne i bostaden vilket gör att det inte behövs nÄgon rördragning i mindre bostÀder.


Robotdammsugare i test


Neato XV-25 som tidigare vunnit tester Àr en robotdammsugare utan sidoborstar men Ä andra sidan har XV-25 jÀttebra sugförmÄga och laserscanner som gör att maskinen "vet" hur rummet ser ut och inte gÄr vidare till nÀsta rum innan hela rummet Àr dammsugit. Den Àr dock lite för stor för att komma in under alla möbler. Denna robotdammsugare Àr inte rund utan istÀllet d-formad. Den Àr extra lÀmplig för allergiker och astmatiker i och med den goda sugförmÄgan och filtret. Dessutom fungerar den bra bÄde i ljus och i mörker.


Robotdammsugare Àr som namnet anger en robot. En robotdammsugare dammsuger golven utan att du behöver medverka eller ens vara dÀr. Den Àr programmerbar och uppladdningsbar. Med laddningsstationen som bas dammsuger den sedan golvet. Nackdelen Àr att den inte har samma sugkraft som cylinder- och centraldammsugaren och dÀrför anvÀnder sig roboten av borstar ocksÄ. En annan nackdel Àr svÄrigheterna de har att hantera trösklar och sladdar. En robotdammsugare klarar heller inte av att dammsuga trappor.


PRISER PÅ DAMMSUGARE


Oavsett om du vÀljer en robotdammsugare, en butler eller nÄgon annan typ av dammsugare sÄ visar testvinnare.se dig oftast bÀsta priset.

Test Dammsugare; robotdammsugare

Hand upp alla som testat att lÀmna dammsugaren orörd i en mÄnad! Jag har och jag lovar, det blir inte frÀscht. Man löper till och med ökad risk för allergier och luftvÀgssjukdomar. Du kan numer fortsÀtta ditt behagliga liv om du önskar dig en robotdammsugare i julklapp.

Skaffa den bÀsta dammsugaren för dig


Inte roligt att dammsuga, men inte rÄd med en robotdammsugare? Ingen fara! De moderna dammsugarna Àr ergonomiska och lÀtta att hantera. De suger rent i varenda hörn och slinker lÀtt under soffan. Munstycket bör ha rundade hörn, gummerade hjul och vara lÀtt att reglera. Ett teleskopröret ska passa din lÀngd. Dammsugartillbehören bör vara praktiskt förpackade i dammsugaren.
Har du inte plats med en dammsugare? Det Àr lugnt. Den behöver inte lÀngre gömmas i en trÄkig stÀdskrubb, nej det Àr den moderna butlern som kan stÄ framme som en statussymbol redo att enkelt och snabbt rycka in vid behov.

LÀs dammsugare tester för att hitta rÀtt


Ska du vÀlja en centraldammsugare, en robot-dammsugare, en upprÀttstÄende dammsugare eller en traditionell cylinderdammsugare och hur bra Àr egentligen filtren? Gör livet enklare för dig och lÀs testvinnare.se:s referat av professionella tester, expertomdömen och betyg för att skaffa dig bÀsta dammsugaren sÄ att ditt hem förvandlas till ett rent och harmoniskt hem i feng-shuianda.

Priser pÄ dammsugare


Oavsett om du vÀljer en robotdammsugare, en butler eller nÄgon anann typ av dammsugare sÄ visar testvinnare.se dig bÀsta priset frÄn cirka 100 ÄterförsÀljare i listan till höger.

Sök Dammsugare

Energiklass
F?rg
Filter
Typ

Spara sökning

Titel:


Kontakten med servern dröjer.
Ditt val har sparats så du kan fortsätta göra urval.

Dammsugare test 2019

 

Visar 1 - 20
Visa fler >>

Namn
Pris
Betyg
 

Visar 1 - 20
Visa fler >>

Electrolux Ergorapido ZB2815

Testvinnare:  
Expertbetyg: 70/100
"...är ett måste för alla hushåll. Med ett klick på en knapp går det från ett stick vakuum till handdatorn" [Allergibuyers]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Dyson DC37 Allergy

Testvinnare:  
Expertbetyg: 100/100
"... Enligt våra testresultat, DC37 använder lite mer energi än sin föregångare, men det tar fortfarande mycket mindre saft än vanliga" [Digital Versus]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Bosch Move2in1

Testvinnare:  
Expertbetyg: 100/100
"...dammsuga golvet med det långa skaftet var skillnaderna stora. Bäst var Move 2 in 1 från Bosch som suger mycket bra på framför allt släta golv och därför får toppbetyget 5. Sämst var Melissa som inte..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Electrolux UltraOne Z8820B

Testvinnare:  
Expertbetyg: 100/100
"+ Bäst i test, otrolig sugkapacitet, genomtänkt design − Ranglig plast i kåpan för extramunstycken " [BĂ€st i test]
Alla test (2)

Visa test

Visa produktinfo

Electrolux Ergorapido Plus ZB2944W

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
"...och enkelt kan suga upp smulor och annat elände från möbler och mattor. Fyra av de fem testade handdammsugarna har långt skaft med löstagbara handenheter, perfekta för soffor och bordsytor. Den femte,..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

iRobot Roomba 780

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
"...motorfordon buller. Det tar några få användas till, men planeringssystemet blir snabbt lätt att ställa in, med ännu mer besvär av rengöring. För dem som vill göra praktiskt taget ingenting i vägen" [T3]
Alla test (2)

Visa test

Visa produktinfo

AEG Ergorapido AG 908

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"...en snabb-rensa vakuum som har tillräckligt batteritid att hantera alla dina lite oreda rum till rum, ordet för att motverka överst. Som den mest kraftfulla av Ergorapido 2-i-1-kombination." [Allergibuyers]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

iRobot Roomba 650

Testvinnare:  
Expertbetyg: 95/100
"... Sammanfattning: IRobot Roomba 650 är en stor lätt dammsugare, och den patenterade rengöringssystem gör det användbart för att städa upp" [TopTenReviews]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Andersson VMC3.1

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
"...även en kvinna måste gå böjd. Längst teleskoprör, 136 centimeter, har Samsung, Electrolux och Andersson. HEPA-filter ? vad är det? HEPA är en standard för luftfilter vars uppgift är att fånga upp..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

Ryobi CHV182M

Testvinnare:  
Expertbetyg: 100/100
"...hans prestationer förlorade, därmed begränsa också dess uppsugningsförmåga. Ryobi har gått en annan väg här. Genom detta utförande, detta renare är alltid redo för användning och" [Heimwerker test]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Samsung Eco Wave VCCSC62JOV38 XEE

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"...rör är så kort att även en kvinna måste gå böjd. Längst teleskoprör, 136 centimeter, har Samsung, Electrolux och Andersson. HEPA-filter ? vad är det? HEPA är en standard för luftfilter vars uppgift..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

iRobot Scooba 450

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"... Scooba är utrustad med en något annorlunda version av iRobots rengöring programvara. Det? s inte helt random och bouncy som en Roomba, men också inte nästan så beräknade och metodiskt som andra" [Digitaltrends.com]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Biltema PÄslös dammsugare (84-068

Testvinnare:  
Expertbetyg: 56/100
"...Behållaren är ytterst lätt att ta bort och tömma. Ger ett relativt bra resultat på både trägolv och matta. Har teleskoprör som går lite trögt att ändra längden på. Knappar för start/stopp samt inmatning av sladd har en bra konstruktion..." [Smartson]
Alla test (1)

Visa test

Samsung VCC8790

Testvinnare:  
Expertbetyg: 92/100
"... fjärrkontroll på handtaget så man slipper böja sig. På samma plats finns även plus och minus-knapp där man kan ändra till önskad effekt. Det finns även ett autoläge som känner av hur mycket effekt som behövs ..." [Smartson]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Dyson DC29 Animalpro

Testvinnare:  
Expertbetyg: 84/100
"...den rullar snett. Har teleskoprör, knappen för att ändra längd fungerar bra men har ett tråkigt utseende. Gott om tillbehör där det till och med ingår ett litet extra munstycke med roterande borste. Resultat går inte att klaga på..." [Smartson]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

iRobot Roomba 760

Testvinnare:  
Expertbetyg: 86/100
"...IT’s inte varje dag som du hittar en produkt som kan göra ditt arbete för dig i ditt schema. Roomba 760 robot dammsugare är en sådan produkt, dammsugning varje yta i ditt hem när du schemalägger att. Det är kompakt och lätt att lagra med ett lätt att använda-gränssnitt. Även om det inte är vårt översta plockning, är det fortfarande en av de bästa robot luckor som du kan köpa." [TopTenReviews]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Miele S 6230

Testvinnare:  
Expertbetyg: 100/100
"...ställa om från sugning på golv till matta. Stämpeln bäst och betyget fem går till Mieles S6230. Den suger upp smutsen bra på alla underlag, är följsam och har hjul som roterar även i sidled. Reglaget..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Electrolux Ergorapido ZB2812

Testvinnare:  
Expertbetyg: 70/100
"...är ett måste för alla hushåll. Med ett klick på en knapp går det från ett stick vakuum till handdatorn" [Allergibuyers]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Electrolux Ergorapido ZB2902

Testvinnare:  
Expertbetyg: 70/100
"...är ett måste för alla hushåll. Med ett klick på en knapp går det från ett stick vakuum till handdatorn" [Allergibuyers]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Infinuvo CleanMate QQ-2

Testvinnare:  
Expertbetyg: 83/100
"... Infinuvo’s CleanMate QQ2-T Plus är en ganska otrolig enhet. Detta robot vakuum disinfects ditt rum, dödar bakterier i luften som det dammsuger upp damm, smuts och mer. Den kan schemaläggas att rengöra, dockas och laddar själv och har sensorer för att förhindra det från att falla ner för trappan. Allt du behöver göra är att aktivera den. Det saknas dock HEPA filter, multi-room navigering funktionalitet och rummet minne. " [TopTenReviews]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Accesspunkter trÄdlöst nÀtverk
AD/DA-omvandlare (DAC
Android app
Antivirus
Backup
Begagnade spel
BildskÀrmstillbehör
BlÀckstrÄleskrivare
BrandvÀgg
CD-/DVD-enhet
CPU
Datorbatterier och NĂ€tadaptrar
Datorchassi
Datorhögtalare
Datorkylning
DatorvÀskor
Dockningsstation
Dokumentförstörare
Drivrutin
Foto- och Grafikprogram
Fotopapper
GPS
GPS till Android, iPhone/iPad
Grafikkort
HĂ„rddisk & SSD
Hörlurar och headset
InternettjÀnster
Ipad app
Iphone app
Iphonespel
Kontorsprogram
Kopiatorer
Laptop
Laptop tillbehör
Laserskrivare
Ljudkort
LĂ€splatta
Mac desktop
Macspel
Mediacenter
Mediaspelare, ipod, mp3
Moderkort
Monitor
Multifunktionsskrivare
Mus
NAS Server
Nedladdningsbara spel för PC
Nedladdningsbara spel till Mac
Nintendo 3DS-spel
Nintendo Wii-spel
NÀtverk via elnÀtet
NĂ€tverkskort
Operativsystem
PC-Mikrofon
PC-spel
Playstation 3-spel
Playstation 4-spel
Playstation portablespel
Playstation Vita Spel
Projektor
PSU
RAM-minne
Ritplattor
Router
Server
Skanner
Skrivare
Skrivartillbehör
Spel för Nintendo Wii U
Spelkonsoler PS3, XBox, Wii
Spelkonsoltillbehör
Spelkontroller
StationÀr dator
Surfplatta & iPad
Surfplatta & iPad tillbehör
Switch
Tangentbord och tgb/mus-paket
Tillbehör HÄrddiskar
Tillbehör lÀsplatta
Tillbehör stationÀra datorer
TV-kort
USB-hubbar
USB-minne och minneskort
Videoredigeringsprogram
Webbkamera/nÀtverkskamera
Xbox 360-spel
Xbox One Spel
Övriga programvaror
Badkar
Badrum
Badrumsmöbler
Badrumstillbehör
Bakmaskin
Baktillbehör
Bidéer
Bjudmat
Blandare
Blender Mixer
Blommor
Borrmaskiner
Braskaminer
BrÀdspel, sÀllskapsspel
Brödrost
Bubbelbadkar
Byggtillbehör
Champagne & Mousserande viner
Dammsugare
Dammsugartillbehör
Digitala fotoramar
DiskbÀnkar
Diskmaskin
Dusch
Duschkabin
Dörrar
Elartiklar
Element
ElsÄgar
Elvisp
Ergonomi
Festprodukter
Ficklampa
FlÀkt
Fritös
Frys
Fönster
FörbrÀnningstoalett, mulltoa
Garageport
Gardiner
Garn och Stickning
Glassmaskin
Golv
Grill
Grilltillbehör
GrÀsklippare
GrÀstrimmer, motorsÄgar mm
Handdukstorkar
Handfat och TvÀttstÀll
Handverktyg
Heminredning
Hobbymaterial
Husmanskost
HögtryckstvÀtt
Ismaskiner
Kaffebryggare
Kaffekvarn
Kakel och Klinker
Kniv
Kolsyremaskin
KonstnÀrsmaterial
Kontorsmaterial
KrÀftskiva
Kyl/frys
KylskÄp
KöksflÀkt
Köksinredning
Köksmaskin
KöksvÄg/hushÄllsvÄg
köttkvarn, riskokare, skotork mm
Lakan mm
Lampor
LjuskÀllor
Luftfuktare och Luftavfuktare
Luftkonditionering
Luftrenare
LĂ„dvin
Mat
Matberedare
Mattor
MikrovÄgsugn
MinirÀknare
Mokabryggare
Multiverktyg mm
MÄlarfÀrg
Möbler
Paraplyer
Pooler
Rosévin
RĂ„saftcentrifug & Citruspress
Rödvin
Skruvdragare
Slipmaskiner
SmörgÄsgrill
Snabbmat
Solcellsladdare
Solpaneler
Spa och Bastu
Spade, trÀdgÄrdstillbehör
Spis
SpishÀll
Stavmixer
Stekpanna, kastrull mm
StrykjÀrn
StÀdutrustning
Symaskin
Sytillbehör
SÀng, madrass och tÀcke
Tapet
Toalettstolar
TorkskÄp
Torktumlare
TrÀdgÄrdsverktyg
TV-bÀnkar
TvÀttmaskin
Ugnar
Utomhusmöbler
Vattenkokare
VinkylskÄp
Vitt vin
VVS Badrum
VVS Kök
VÄffeljÀrn
VĂ€rmepumpar


 
© Copyright 2004-2019 Testvinnare i Sverige
Med reservation för skriv- och tryckfel (rapportera fel). Hemsidan mobilanpassad av MrWeb
Om cookies
Hitta fler Dammsugare test pć testvinnare.se