Alkohomätare i test 2015


Har du någon gång testat en alkoholmätare? En alkoholmätare eller alkomätare som de också kallas testar dig för alkoholhalten i blodet. Den anger och mäter alltså vilken promillehalt blodet har. Vid en promillehalt på 0.2 klassas som rattfylleri och gränsen för grovt rattfylleri går vid en promillehalt på 1.0. Polisen använder sig av alkomätare i sina poliskontroller. Men det är naturligtvis inte för att undvika bestraffning man som privatperson vill mäta alkoholhalten i blodet utan för att undvika trafikolyckor. Det bästa är förstås om man inte kör med alkohol i kroppen alls.

Hur använder man en alkomätare:


Som sagt är det väldigt viktigt att man använder alkomätaren korrekt för att få ett bra resultat. Därför skall du utför alkotestet tidigast 10-15 min efter du druckit sista droppen och då är det viktigt att du blåser ordentligt och länge. Om alkomätaren mäter på luft som inte kommer tillräckligt djupt ner i lungorna kan den visa upp till 80% fel! Så var alltså noga med själva blåsningen.
Alkomätaren måste kalibreras minst en gång om året för att vara tillförlitlig. Då kan det vara bra att ha en mätare som själv visar när den behövs kalibreras.

Kom ihåg att det är individuellt hur påverkad man blir av alkohol. Därför är det inte lämpligt att på egenhand via appar försöka räkna ut hur påverkad man är.

Tyvärr är långt ifrån alla alkomätare tillförlitliga. Undersökningar visar att ungefär varannan till var tredje alkoholmätare visar fel värde, vilket är en skrämmande statistik. 2013 testade MHF, Motorförarnas Helnykterhetsförbund 34 olika alkomätare med resultatet att en tredjedel blev underkända. En del mätare visar rätt ibland men är inte tillförlitlig beträffande stabiliteten i mätresultaten. Dessa alkoholmätare kan alltså luta dig att tro att du är tillräckligt nykter för att köra bil trots att du inte är det. Det kan då vara farligare att använda en alkoholmätare än att lita på sitt sunda förnuft.

TEST AV ALKOHOLMÄTARE 2015


Eftersom det ännu inte finns några regler för alkomätarens kvalitet måste man själv se så att alkoholmätaren man köper är kvalitetstestad. Det kommer förmodligen en europastandard som skall gälla inom kort. Godkända alkomätare i kvalitetstester finner du på MHF:s hemida men märkningen finns också på förpackningen när du köper din alkoholmätare.

När Vi bilägare i slutet av 2014 testade åtta alkomätare blev Alcotrack AM-8 testvinnare eftersom Alcotrack AM-8 förutom att ge bra mätvärden varje gång också var enkel att använda med tydlig markering för munstycket. Både Alcotrack AM-8 och FCA 7000 som i testet utsågs som prisvärd visar något över referensvärdena från polisens mätare Evidenzer, vilket innebär att du som konsument och bilförare kan känna dig trygg. Detta resulterade i 4 poäng av fem möjliga för både Alcotrack AM-8 och FCA 7000 i Vi bilägares test. Även Safeway 500 tilldelades en 4:a i testet eftersom även Safeway 500 visade stabila värden varje gång. Dock är Safeway 500 en relativt dyr alkoholmätare. Safeway 500 är lättanvänd då den startar snabbt och är lätt att blåsa i. Dock något plastigt material.

Teknikens värd testade 2013 14 alkoholmätare. I teknikens värds test användes polisens alkomätare Dräger 6810 som referens. Dräger 3000 blev tillsammans med Lion 500 bäst i test med högsta betyg, men Lion 500 är också en dyr alkoholmätare. I övrigt kan man inte se något positivt samband mellan kvalitet och pris. Mest prisvärd alkomätare blev även i detta test Fca 7000, men som tyvärr saknar en påminnelse om kalibrering. Dessa alkomätare har fått höga testbetyg då de tar värdena på riktigt djup lungluft och har stabila mätvärden.

Alcoscan AL7000 är en lättanvänd alkomätare med stabilt mätresultat som dock alltid visar en högre promillehalt än referensmätaren Dräger 6810. Alcoscan AL7000 tar dock lång tid på sig att bli klar för användning. Alcoscan AL7000 kom på andra plats efter Dräger 3000 när Aftonbladet genomförde sitt test på alkomätare 2011.

BÄST ALKOMÄTARE


Att veta vilken alkomätare som är bäst är mycket svårt eftersom det så mycket beror på att man själv blåser rätt och vid rätt tidpunkt. Nedan visar testvinnare.ses vilken alkomätare vi utsett till testvinnare och därmed till bästa alkomätare 2015:

 1. Dräger 3000

 2. Alcotrack AM-8

 3. FCA 7000


Testvinnare och bästa alkomätare: Dräger 3000

Dräger 3000 analyserar utandningsluften på några sekunder och är dessutom lättanvänd med tydliga instruktioner och som startas enkelt genom att man trycker på den stora knappen i mitten. När displayen visar redo kan du börja mätningarna. För enkelhetens skull visar mätaren med ett ljud när den fått tillräckligt av din utandningsluft för att kunna genomföra mätningen. Det tar inte lång tid innan den fått tillräckligt med luft och den nollställs snabbt igen. Dräger 3000 tar liten plats, vilket gör att den är lätt att bära med sig och stoppa undan. Plus i kanten för att munstycket man blåser i på Dräger 3000 är utbytbart, fungerar för så väl höger-som vänsterhänta samt att man får information på svenska. Dessutom ingår en praktisk väska, munstycken och batterier.

Graviditetstest i test

Vill du veta om du är gravid? Ja då är det bäst att ta en graviditetstest. Då kan du i bästa fall redan en vecka innan du skulle haft mens veta om du är gravid eller inte.
Graviditetstest finns att köpa på alla apotek samt i många kiosker och mataffärer. Men du kan också testa gratis på mödravårdscentralen. Vill du vara anonym kan du även beställa graviditetstest online exempelvis Stokhjälpens graviditetstest.

Graviditetstestet är ett urinprov som med 99 % säkerhet mäter halten av hormonet HCG underförutsättning av testet utförs korrekt. Nivån av HCG i urinen är högst på morgonen så mest tillförlitligt testresultat fås genom mätningar av morgonurin. Ibland kan testutslaget bli negativt trots pågående graviditet på grund av för låga nivåer. Därför är det vits att ta ett nytt test 1 vecka efter utebliven mens även om man tidigare fått ett negativt resultat på ett test.

Olika test


Det finns olika graviditetstest med olika grader av känslighet för HCG. Halten av HCG stiger under graviditeten och därför kan de graviditetstest som har hög känslighet för HCG användas lite tidigare än de test med normalkänslighet. Pressbyrån och Apoteket säljer RFSU:s graviditetstest med högkänslighet.

Själva graviditetstesten är mycket enkla att utföra. Ett par dagar innan förväntad menstruation (eller senare beroende på vilket test du använder) kissar du (helst på morgonen) på en sticka (eller i en plastmugg som du sedan doppar stickan i) som sedan på ett eller annat sätt inom ett par minuter visar om du är gravid eller inte.

Förhoppningsvis är det en önskad graviditet men om inte finns så kallade abortpiller att tillgå. Dessa framkallar då en stor blödning. Men du behöver inte vänta på att kunna ta ett graviditetstest om du är orolig över att vara gravid av misstag utan du kan köpa ett "dagen efter piller" på apoteket. Det kallas också akut p-piller.
Om du har svårt för att bli gravid och vill öka dina chanser kan du ta ägglossningstest så vet du när du har störst chans att bli gravid. Dessa är bara till hjälp om man vill bli gravid. Man bör inte använda informationen från detta test som preventivmedel då cykeln av olika skäl kan flytta sig.

Bästa graviditetstest


Det är svårt att avgöra vilket graviditetstest som är bäst. Alla märken har i princip samma tillförlitlighet. Det som skiljer testen åt är hur enkla de är att använda. Vissa test består av en graviditetestsstav andra av graviditetestssticka. En del tester läses av manuellt och andra digitalt. Det digitala graviditetstestet har fördelen att man slipper vara osäker på resultatet eftersom stickan talar om det istället för att du själv skall avgöra det. Graviditetsteststav är lite bredare och mer lättanvänd. En del testpersoner upplever staven som mer hygienisk eftersom den har ett plasthölje.

Vill du ha ett bra och välprövat graviditetstest rekommenderar testvinnare.se dig att köpa av ett test av märket Clearblue.
Den klassiska varianten Clearblue graviditetstest med manuell avläsning tar två minuter att genomföra och var därmed testets snabbaste test. Testet har en tillförlitlighet på 99% om du utför det samma dag du skulle haft din mens och 78% säkerhet om du gör testet 3 dagar tidigare. I det test som som graviditetstestgajd gjorde fick Clearblue 4 poäng av 5 möjliga.
Det digitala Clearblue testet Clearblue digital utförs på samma sätt men tar istället 3 minuter att genomföra och med en digital avläsning av resultatet. Det kan också användas tidigare i graviditeten eftersom det är känsligare. Om du köper Clearblues digitala graviditetstest kan du men 54% säkerhet testa dig 4 dagar innan din mens skulle ha kommit och med 82% säkerhet 3 dagar innan mens.  Även det digitala testet från Clearblue ges 4 poäng i betyg i samma test.

Testvinnaren i detta test blev RFSU:s graviditetstest som fick full pott det vill säga hela 5 poäng av fem möjliga i betyg. RFSU:s graviditetstest tar tre minuter att genomföra och avläses manuellt. Det är det billigaste graviditetstestet och också det test du kan göra tidigast. Redan en veckan innan förväntad menstruation kan du med detta graviditetstest med 90% säkerhet veta om du är gravid.

Spikmatta test

Test spikmattaIdag finns det en spikmatta i var och vartannat hem. Om du inte redan har testat en spikmatta kan det vara dags nu. Spikmattan har redan hjälpt många med såväl fysiska som psykiska spänningar i kroppen och kan också med fördel användas vid rehabilitering. Vanligt förekommande är att den används som en stunds avkoppling eller mot smärta i nacke och rygg. En spikmatta kan användas över hela kroppen utan att det är farligt. De trubbiga plastspikarna kan inte sticka hål på huden. Spikmattan kan skydda dig mot:


 • Smärta så som huvudvärk, whiplash, fibromyalgi, diskbråck och ischias. Spikmattan fungerar på liknande sätt som akupunktur då spikarna träffar spända och ömma triggerpunkter i kroppen vilket leder till att kroppen producerar endorfiner som är kroppens eget morfin och som frigörs för att dämpa smärtan. Istället kommer en känsla av välbefinnande.

 • Muskelspänning och stelhet som exempelvis ryggskott, kronisk värk och ledvärk. När du ligger på spikmattan ökar cirkulationen i kroppen och blodkärlen vidgas så att kroppen slappnar av och muskelkramperna släpper och värken klingar av. Blodcirkulation ökar på grund av påverkan av nervsystemet.

 • Stress. Spikmattans taggar ger liknande effekt som massage och ger en djupavslappning. När hormonet oxytocin utsöndras följer avslappning och mindre stresskänsla.

 • Sömnlöshet och trötthet. När smärta avtar och hormonet oxytocin ger lugn och ro får du bättre sömn och också mer energi nästa dag.

 • PMS - och klimakteriebesvär minskar vid användning av spikmatta.


Bäst spikmatta i test


Shakti spikmatta är en superbra produkt. Den är bäst helt enkelt. Om du inte har en Shakti spikmatta kan det bli ditt livs bästa köp! Om du inte äter blodförtunnande medicin, har psoriasis eller hudcancer är det dags att slå till.

Det har gjorts vetenskapliga test och det går inte att bevisa att spikmattan hjälper mot sömnstörning, stress, depression, dåligt humör eller kronisk smärta. Däremot uppger i princip samtliga användare ett ökat välbefinnande och avslappning vid användande av spikmatta. Däremot kunde forskarna bekräfta att vid regelbunden användning av spikmatta kunde den reducera de värsta smärttopparna. Men allt går som sagt inte att mäts och flera sjukgymnaster rekommenderar spikmattan för djupavslappning för stressade personer.

Testvinnare.se beslöt att själva testa spikmattan Shakti för att undersöka vilka kvaliteter den har.
Testpersonerna följde de instruktioner som fanns och la sig långsamt ner utan att rulla på Shakti mattan med bar överkropp (om man vill ha en mildare behandling kan man behålla en t-shirt på). Under första minuterna upplevde samtliga testpersoner viss smärta när taggarna pressades in i huden, men detta avtog ganska snabbt och sedan blev testpanelen varma, avslappnade och lugna med ett mer positivt sinne. Samtliga testpersonerna somnade vid ett flertal av testtillfällena. Någon använde den för rehabilitering av en smärtande vadmuskel och blev hjälpt bara på tre gånger.

Om man vågar kan man också stå på mattan. Eftersom det då är en så liten yta av kroppen som får ta emot hela kroppsvikten mot taggarna blir det väldigt hårt tryck. Samtliga test personer var tvungna att avbryta den överenskomna kvarten. Det som testpanelen har att invända mot spikmattan Shakti original är att den inte kommer åt nacken eller svanken, men nu finns det ju en speciell spikmatta just för dessa områden som vi med spänning ser fram emot att pröva.

De flesta i testpanelen tyckte bäst om att använda den i av stressande syfte och efter ca 20 minuter blir de flesta väldigt sömniga och dåsiga. Detta passar bäst på kvällen som en form av nedvarvning. När testpanelen istället låg max 10 minuter på spikmattan blev de piggare och upplevde att de fick mer energi.

Betyg av shaktimatta


Testvinnare.se ger Shakti spikmattan högsta betyg och anser den vara bäst.

+ Ger djup avslappning, reducerar stress, ger välbefinnande, läker små skador
- kommer inte åt svank eller nacke och är jobbig att tvätta. Man svettas mycket när man använder den och eftersom man måste vrida överdraget ut och in när man skall tvätta den så att piggarna inte fastnar i maskinen känns den aldrig känns riktigt ren.

Spikmatta celluliter


En spikmatta kan hjälpa mot celluliter eftersom celluliter i princip är klumpar av underhudsfett som oftast ses på kvinnor eftersom bristen på testosteron ökar risken för celluliter. På kvinnor brukar de självklart synas mest på de ställen som kvinnor lägger på sig underhudsfett som på rumpa och lår.
Bristen på motion ökar också risken för celluliter eftersom blodcirkulationen försämras vilken i sin tur kan leda till celluliter. Spikmattan ökar blodcirkulation i kroppen och på så sätt kan den hjälpa mot celluliter. Det finns dock inga vetenskapliga undersökningar som bevisar detta men det finns många kvinnor som menar att deras celluliter blivit färre genom att de regelbundet använt spikmattan.

Svensk spikmatta


Den svenska spikmattan som lanserades 2008 är väldigt anpassningsbar eftersom den går att böja och reglera längden på. Den har 600 piggar som är 15 mm. Trycket från piggarna kan dämpas med en handduk eller t-shirt utan att effekten bli sämre. Svensk spikmatta är gjord av plast och finns i flera olika varianter:

 • Classic för ryggen.

 • Soft för ben, rumpa, nacke, axlar och ömma ryggar.

 • Combi för dig som vill använda den svenska spikmattan på rygg, axlar och rumpa.

 • Fotspikmatta anpassad för fotvalv och som har lite trubbigare spikar än de andra tre varianterna.


Rysk spikmatta


Rysk spikmattaDen ryska spikmattan som funnits i tio år är antingen gjord av plast eller tyg och är alltid uppblåsbar. Den ryska spikmattan har små runda plastringar med taggar. Mattan är mjuk och formbar. Vitsen med en uppblåsbar spikmatta är att den reglerar och fördelar trycket mer jämnt över hela ytan oberoende av vilket underlag du har. Så du kan använda den på såväl golv, massagebänk som i säng. Dessutom gör faktumet att den är uppblåsbar att man enklare kommer åt nacken och svanken eftersom den formar sig efter kroppen. Rysk spikmatta nackkuddeDen är lätt att hålla ren vilket är positivt eftersom man svettas mycket vid användning. Den brukar ha 4500 spikar och vara 68x38 cm.
Det finns också en variant som är en nackkudde.

Shakti spikmatta

Shakti spikmatta är en spikmatta som skapades 2007 av en svensk i en uppenbarelse under meditation. Det är en mjuk Polyetenmadrass med överdrag av bomull med piggar. Shaktimattan formar sig efter underlaget så om du vill komma åt svanken eller nacken kan du lägga en liten kudde eller rullad handduk under spikmattan. Även denna spikmatta finns i olika varianter:

 • Shakti Original har 6 000 akupressurpiggar av ABS-plast. som löser spänningar och genererar djupavslappning. Den kan med fördel användas av vana användare eller smärttåliga personer.

 • Shakti Light har fler piggar eftersom ju fler piggar desto mindre tryck på varje enskild pigg.

 • Shakti Light har därför 8 000 piggar. Light mattan passar bra som introduktionsmatta för rygg, mage, rumpa, vid yoga eller för smärtkänsliga personer.

 • Shakti Advanced har istället färre piggar för ökat tryck på varje punkt. Shakti Advaned har bara 4 000 piggar och arbetar med djupgående vilket kan passa idrottare och andra personer som vill ha en mer intensiv behandling.

 • Shakti Eco är framställt ekologiskt. Piggarna är gjorda av miljövänligt material.

 • Shakti Kudde kan användas för sig till svank, vad, nacke och hals eller tillsammans med Shaktimattan.


Spikmatta gravid


Förmodligen är det ingen fara att använda spikmatta om du är gravid, men som alltid skall man ta det varligt när man är gravid och lyssna på kroppen. Det finns åsikter om att den skulle vara olämplig på grund av utdrivande egenskaper men det är bara rykten. Hur som helst så ökar mattan blodgenomströmningen ganska kraftigt vilket kanske kan påverka negativt vid graviditet exempelvis genom för tidiga värkar.Det bästa är att kontakta gynmottagningen och höra med en barnmorska om eventuella risker med spikmatta vid graviditet.

Test Hälsovårdsprodukter 2015


 
Massage? Ja tack! Boka tid, åka iväg....tyvärr är det ofta svårt att hinna boka tid åka iväg.....En massagedyna blev räddningen när en massagestol inte passade in någonstans i vårt hem och då en massagekudde kändes för fjuttig. Massagen är en av de små höjdpunkterna i tillvaron liksom stunden jag har på spikmattan.....och mina zonterapitofflor? Tja de är ok. Men jag tycker bättre om fotbad med massage. Nästa hälsovårdsprodukt på listan är en TENS-apparat för mina ömma axlars skull eller en massagebänk om jag kan övertala maken om att byta massage  :)

Förutom massage uppskattar jag värme i alla former; mänsklig, mat, sol och el...och i den ordningen också. Det har resulterar i att jag är en lycklig ägare av en värmefilt och fotvärmare. Ja jag vet fysisk aktivtiet gör en varm också....så jag borde äga en träningsklocka också......;)

Men för mycket av det goda kan resultera i problem med blodtrycket och då kan det kan vara värt att investera i en blodtrycksmätare. En alkoholmätare är en annan bra pryl om man vill kunna ta ett glas vin.

Om du vill leva gott utan att det kostar en förmögenhet bör du klicka på länken bredvid produkten för då får du bästa priset bland ca 100 återförsäljare. Du beställer varan via samma länk. Läs gärna tester av produkterna.

Sök Hälsovårdsprodukter

Funktioner
M?tomr?de
M?tomr?de
Märke
Produkttyp
Sjukv?rdsutrustning
Sjukv?rdsutrustning
Skydd och st?d
Skydd och stöd
Typ
Magnetprodukter
Märke
Sjukvårdsutrustning
Typ

Spara sökning

Titel:


Kontakten med servern dröjer.
Ditt val har sparats så du kan fortsätta göra urval.

Hälsovårdsprodukter test 2019

 

Visar 1 - 20
Visa fler >>

Namn
Pris
Betyg
 

Visar 1 - 20
Visa fler >>

OBH Nordica Shiatsu Massage 3D

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"... Massagedynan har också värmefunktion samt vibrationsläge för att ge din blodcirkulation en extra kick. Med hjälp av praktiska spännremmar kan du spänna fast massagedynan till din kontorsstol och njuta av massage under arbetstid...." [Pricerunner]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Clearblue Digital Pregnancy Test - so accurate, it tells you how many weeks. Over 99% accurate. The Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator gives you double confirmation of the result. Its Smart Dual Sensore not only tells you in words

Testvinnare:  
Expertbetyg: -
"...är enkla, trygga och tillgängliga. Enkla att utföra, du kan testa din hälsa hemma eller på apotek. Trygga eftersom de håller vad de lovar, och lämnar besked som du kan lita på. Och tillgängliga..." [Apoteket]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Mavala Handcreme

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
"...+ Går mycket lätt in i huden, även naglarna blir fina. Kladdfri. Dryg. – Doftlös ..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Beurer Värmedyna HK115 Cosy

Testvinnare:  
Expertbetyg: 100/100
"...Konsistensen är lätt och huden får fin lyster och känns återfuktad. Den ger ett fullgott solskydd..." [Veckorevyn]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

obhnordica OBH Nordica Shoe& Glove Dryer Effektiv AC motor, 2 inställningar, 230V/ 325W

Testvinnare:  
Expertbetyg: 84/100
"...OBH Nordica 6112 är utrustad med två effektlägen som gör att du kan anpassa temperaturen efter skomaterial. Kvaliteten upplevs vara bra med avdrag för att vredet är plastigt. Tillhörande handsktorkare ingår ..." [Smartson]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Biotherm Deo Pure Antiperspirant Roll-On 75ml

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"...Medelhög halt svettstoppande ämne ..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Fitbit One

Testvinnare:  
Expertbetyg: 78/100
"...Du kan logga in på webbplatsen och registrera verksamheten även notera tid och längd så att Fitbit kan anpassa dem till din verksamhet avläsningar. Om du letar efter en enhet som kan spåra" [PC Magazine]
Alla test (5)

Visa test

Visa produktinfo

OBH Nordica personvåf Light Line glas

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
"... penseln är smal och enkel att använda för den vana. Nybörjare varnas! ..." [Veckorevyn]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Clearblue Fertility Monitor Test Sticks - proven to increase the chances of conception by 89%*. 20 test sticks for 2 cycles of use**. Only for use with the Clearblue Fertility Monitor. Clearblue Fertility Monitor Test Sticks are an essential part of the

Testvinnare:  
Expertbetyg: -
"...är enkla, trygga och tillgängliga. Enkla att utföra, du kan testa din hälsa hemma eller på apotek. Trygga eftersom de håller vad de lovar, och lämnar besked som du kan lita på. Och tillgängliga..." [Apoteket]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

POLAR RS300X Svart

Testvinnare:  
Expertbetyg: 82/100
"...optimera varje trä Tunn och lätt, bra batteritid, mäter puls vid simning, ..." [Bäst i test]
Alla test (3)

Visa test

Visa produktinfo

Oregon Scientific Thai Massage

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
"...Enkel och billig men effektiv massagedyna för spända ryggar. Oregons dyna skiljer sig en del från de övriga produkterna i testet eftersom de två massageytorna simulerar två fötter som trampar dig på ryggen. ..." [Pricerunner]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Bio-Oil 60 ml

Testvinnare:  
Expertbetyg: -
"...innehåller 60 ml och kostar 120 kronor. Allt förpackningsmaterial är återvinningsbart. Köpinfo: www.bio-oil.com " [Smartson]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Sunrise System 320

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"Trist utseende. Ljusstarkast av alla testade lampor, hemsk väckningssignal." [Hälsa]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

obhnordica OBH Nordica Shoe& Glove Dryer Effektiv AC motor, 2 inställningar, 230V/ 325W

Testvinnare:  
Expertbetyg: 84/100
"...OBH Nordica 6112 är utrustad med två effektlägen som gör att du kan anpassa temperaturen efter skomaterial. Kvaliteten upplevs vara bra med avdrag för att vredet är plastigt. Tillhörande handsktorkare ingår ..." [Smartson]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Beurer Pulsmätare PM25

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
"...Bra bruksanvisning. Lätt att programmera. Lättläst display. ..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Biotherm Deo Pure Natural Protect Roll-On 75ml

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"...Medelhög halt svettstoppande ämne ..." [Ica Kuriren]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Fjärrkontroll till CardiAid utbildningshjärtstartare

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
"...Färgerna drar lite åt orange så väldigt ljus hy bör se upp och skimret passar inte en oljigare hudtyp. Färgerna drar lite åt orange så väldigt ljus hy bör se upp och skimret passar inte en oljigare hudtyp. .." [Veckorevyn]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Fitbit Ultra Wireless Activity Tracker

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"...beräkna en 24-timmars arbetsdag börjar när du tog den ur lådan och debiteras det (snarare än återställning vid midnatt), men att det fungerar. Efter några dagar av misstänka något var" [PC Magazine]
Alla test (2)

Visa test

Visa produktinfo

Air Oasis Air Quality Test Kit

Testvinnare:  
Expertbetyg: 59/100
"...Om du helt enkelt vill testa din luftkvalitet, passar i Air Oasis Air kvalitet test kit räkningen. Det kan du utesluta förekomsten av mögel om testet är negativt. Om det finns mögel, ska du dock sannolikt vill vet vilken typ det är och om det är farligt för din hälsa. Det är helt enkelt inte ett alternativ med Air Oasis Kit. " [TopTenReviews]
Alla test (1)

Visa test

Loelle Marockansk Arganolja Eko 30 ml

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"...en liten risk för spindelbens-ögonfransar, men om du inte öser på mascara är det lugnt. Mascaran sitter väldigt bra ..." [Veckorevyn]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Badkar
Badrum
Badrumsmöbler
Badrumstillbehör
Bakmaskin
Baktillbehör
Bidéer
Bjudmat
Blandare
Blender Mixer
Blommor
Borrmaskiner
Braskaminer
Brädspel, sällskapsspel
Brödrost
Bubbelbadkar
Byggtillbehör
Champagne & Mousserande viner
Dammsugare
Dammsugartillbehör
Digitala fotoramar
Diskbänkar
Diskmaskin
Dusch
Duschkabin
Dörrar
Elartiklar
Element
Elsågar
Elvisp
Ergonomi
Festprodukter
Ficklampa
Fläkt
Fritös
Frys
Fönster
Förbränningstoalett, mulltoa
Garageport
Gardiner
Garn och Stickning
Glassmaskin
Golv
Grill
Grilltillbehör
Gräsklippare
Grästrimmer, motorsågar mm
Handdukstorkar
Handfat och Tvättställ
Handverktyg
Heminredning
Hobbymaterial
Husmanskost
Högtryckstvätt
Ismaskiner
Kaffebryggare
Kaffekvarn
Kakel och Klinker
Kniv
Kolsyremaskin
Konstnärsmaterial
Kontorsmaterial
Kräftskiva
Kyl/frys
Kylskåp
Köksfläkt
Köksinredning
Köksmaskin
Köksvåg/hushållsvåg
köttkvarn, riskokare, skotork mm
Lakan mm
Lampor
Ljuskällor
Luftfuktare och Luftavfuktare
Luftkonditionering
Luftrenare
Lådvin
Mat
Matberedare
Mattor
Mikrovågsugn
Miniräknare
Mokabryggare
Multiverktyg mm
Målarfärg
Möbler
Paraplyer
Pooler
Rosévin
Råsaftcentrifug & Citruspress
Rödvin
Skruvdragare
Slipmaskiner
Smörgåsgrill
Snabbmat
Solcellsladdare
Solpaneler
Spa och Bastu
Spade, trädgårdstillbehör
Spis
Spishäll
Stavmixer
Stekpanna, kastrull mm
Strykjärn
Städutrustning
Symaskin
Sytillbehör
Säng, madrass och täcke
Tapet
Toalettstolar
Torkskåp
Torktumlare
Trädgårdsverktyg
TV-bänkar
Tvättmaskin
Ugnar
Utomhusmöbler
Vattenkokare
Vinkylskåp
Vitt vin
VVS Badrum
VVS Kök
Våffeljärn
Värmepumpar


 
Copyright 2004-2019 Testvinnare i Sverige
Med reservation fr skriv- och tryckfel (rapportera fel). Hemsidan mobilanpassad av MrWeb
Om cookies
Hitta fler Hälsovårdsprodukter test p testvinnare.se