Test av Apple iPhone 6s 2016


Är Apple iPhone 6s den bĂ€sta mobiltelefonen pĂ„ marknaden 2016? Eller finns det nĂ„gon bĂ€ttre smartphone och Ă€r iPhone 6s bĂ€ttre Ă€n Apple iPhone 6 och Apple iPhone 6 Plus? Det gĂ„r rykten om att produktionen av den minskar dĂ„ efterfrĂ„gan inte varit lika hög som vĂ€ntat.
Har det kommit nÄgra viktiga uppdateringar eller Àr det bara sÄdant som upphetsar tekniknördar eller Àr det till och med sÄ illa att det faktiskt bara Àr pÄ pappret, specifikationerna, det ser bra ut och inte i verkligheten? Flera erkÀnda svenska kÀllor sÄ som mobil.se, MacWorld och Ljud & Bild har testat iPhone 6s under slutet av 2015 och kommit fram till liknade resultat.

BĂ€st i test


Utsidan skiljer sig inte mycket frÄn tidigare modeller. iPhone 6s kan du fÄ i rosa eller i guld. Dessutom finns det möjlighet att köpa en 6s med ett lagringsutrymme pÄ 128 GB. Skalet i Iphone 6S Àr av en starkare aluminiumlegering Àn i iPhone 6. Kameran Àr utrustad med tolv megapixel. Du kan filma i 4k, vilket kan vara en fördel för framtiden om du vill redigera filmer eller liknade. Största nyheten Àr skÀrmen som kommer med funktionen 3d Touch som sedan tidigare fanns i Apple Watch Sport. 3D Touch kÀnner av ditt tryck med fingret och levererar olika sorters information beroende pÄ hur hÄrt du trycker och pÄ sÄ sÀtt kan genvÀgar till olika funktioner i appen uppnÄs. Du finner Apples A9 processor och ios 9 i telefonen.

NÀr Mobil testade Apple iPhone 6s i oktober 2015 hade man förvÀntningar pÄ den. Trots att iPhone 6s har högre prestanda Àn föregÄngaren Àr skillnaden knappt mÀrkbar undantaget nedladdningstiden för krÀvande spel som gÄr mycket fortare Àn med iPhone 6 och rörelseprocessorn M9 som gör att Siri kan göra sitt jobb Àven nÀr telefonen laddas. iPhone 6s anvÀnder det nya operativsystemet ios 9, vilket tyvÀrr innebar att testpersonen upplevde att de nya funktionerna istÀllet för att underlÀtta mobilanvÀndandet försvÄrade det.

BetrÀffande kameran upplevde man i detta test att bildkvaliteten inte förbÀttrats trots att man ökat antalet pixlar med fyra frÄn Ätta till tolv. Kameran pÄ iPhone 6s Àr ÀndÄ inte i klass med de bÀsta mobilkamerorna pÄ marknaden i dag. Tidningen mobil uppfattade funktionen Live Photos som den bÀsta nyheten för iPhones i och med 6s:s kamera. Med funktioen Live Photos kan du filma samtidigt som du tar stillbilder, men filmerna kan bara visas pÄ nyare Apple produkter med Ios 9. Allra mest uppskattades i testet telefonens fotolampa för selfies. Den gör att motivet belyses sÄ att det blir naturliga hudtoner oavsett bakgrundsljus. Kamran i övrigt ses i testet som en av de största besvikelserna och sÀmsta egenskaperna med iPhone 6s.

Testaren finner funktionen 3D Touch som funktionell men svÄranvÀnd i början och en större förutsÀgbarhet, utveckling samt stöd hos fler appar efterfrÄgas. Batteritiden Àr fortfarande usel liksom tidigare modeller och man bör inte vara för lÄngt borta frÄn laddaren.

Slutsats: skillnaden mellan iPhone6s och iPhone 6 Àr för smÄ för att motivera ett köp av den nyare varianten. Men finns det nÄgon fördel att istÀllet vÀlja iPhone 6 plus? Du kan vÀlja mellan:

  • iPhone 6

  • iPhone 6 plus

  • iPhone 6s

  • iPhone 6s plus


Fördelar med iPhone 6s plus


iPhone 6s finns ocksÄ som en större plus variant. En större skÀrm Àr en fördel nÀr man vill surfa, skriva pÄ skÀrmen och anvÀnda telefonens kamera-och videofunktioner, men det medför ocksÄ att telefonen Àr klumpigare Àn 6s och dyrare.

6s plus har som sagt en större och bÀttre skÀrm pÄ 5.5 tum. den har ocksÄ mer batteritid eftersom den rymmer ett större batteri och en mer avancerad kamera Àn 6s utan att för den skull sakna nÄgon av de nyheter 6s kom med sÄ som pekskÀrmen 3d touch, mer pixlar och A9- processorn. PekskÀrmen kommer mer till sin rÀtt pÄ plusvarianten i och med den större skÀrmen som annars krÀver tvÄhandsgrepp för att navigera. Men tyvÀrr finns det ju inte mycket stöd för tekniken hos appar utanför Apples egna appar.

Även i testet av plus varianten som MacWorld utförde under oktober 2015 uppskattades selfie-kameran som uppgraderats. I testet konstaterar man ocksĂ„ att iPhone 6s plus tar skarpare bilder Ă€n sin föregĂ„ngare iPhone 6 plus. Man saknar dock mer medföljande lagringsutrymmer för att kunna ta filmer i 4k. 6s plus skiljer sig ifrĂ„n föregĂ„ende modell och den utan plus i och med att den har optiskt bildstabilisator som de andra tvĂ„ modellerna saknar, vilket bland annat ger mindre skakiga videofilmer. Men mörka bilder Ă€r fortfarande gryniga.
I testet efterfrÄgas smalare kanter för att telefonen skall ha en smidigare form. MacWorld ger telefonen utmÀrkelsen "Bra köp" och betyget nio av tio möjliga.

iPhone 7

Rykterna gÄr att uppföljaren iPhone 7 kommer att kunna laddas trÄdlös, vilket vore en grym förbÀttring. Det verkar sannolikt i och med att tekniken redan anvÀnds i Apple Watch. Rykterna sÀger vidare att iPhone 7 kommer med brusreducering i sÄvÀl telefonen som i hörlurar som man kan köpa till dock ingÄr brusreduceringen inte i de medföljande lurarna. Den senaste versionen av iPhone vÀntas ocksÄ bli vattentÀt. Sist men absolut inte minst kan den komma med en lagringskapacitet pÄ 256 GB.

 

LÀs test innan du lÀgger hela ditt liv i en ny mobiltelefon


Mobiltelefonen har blivit oumbÀrlig för de flesta av oss. Mobilen anvÀnds bland annat till att skicka SMS och MMS, lyssna pÄ musik, spela spel, fotografera, surfa och naturligtvis att ringa med. Förutom Gps-funktionen kan man med mobiltelefonen ocksÄ lokalisera sina barn i affÀren genom att ringa pÄ deras mobiltelefon. Kort sagt kan du lÀgga hela ditt liv i en mobiltelefon. Inte undra pÄ att det Àr sÄ viktigt att köpa en mobil man verkligen trivs med. DÀrför Àr det sÄ viktigt att lÀsa test och anvÀndarrecensioner innan köp. Betyg ger ocksÄ en god inblick i vilken mobil som egentligen Àr bÀst.
Det finns mÀngder med mobil- och iPhone-tillbehör sÄ som appar och otaliga modeller av telefoner. Genom att lÀsa testvinnare.se:s referat av test fÄr du hjÀlp pÄ vÀgen att köpa bÀsta mobil för dig. Du fÄr bland annat reda pÄ om den Àr anvÀndarvÀnlig, om den har en bra och ljusstark skÀrm hur lÄng samtalstiden Àr och om kameran Àr bra. Dessutom vill man innan köp av en telefon veta om mobilens lagringsutrymme och batteritid Àr tillrÀckliga.

Mobiltelefonen under stÀndig utveckling - Smartphone


NĂ€r de första egentliga mobiltelefonerna dök upp pĂ„ 90-talet kallades de för Yuppinalle. Yuppinallarna var stora som Walkie-talkies och fungerade enbart som telefon. Sen krymte de och krymte de sĂ„ att man förla dem hela tiden. Nu Ă€r det modernt med stora mobiltelefoner igen, men inte ĂĄ la 90-tal, nej nu Ă€r de platta med stora skĂ€rmar och kallas gemensamt för Smartphones.  Nu kan du ha med dig alla livsnödvĂ€ndigheter överallt eftersom du kan surfa, spela iphonespel, mejla, lyssna pĂ„ musik, se pĂ„ film och filma med smartphonen. Dessutom har du tillgĂ„ng till massor med intressanta och bra sĂ„vĂ€l android appar eller iphone appar. Är Android-mobiler och iPhones smarta? LĂ€s test och se vad du tycker.

iPhone 5s - BÄSTA MOBILTELEFON


NÀr det kommer till att vÀlja ut bÀsta mobiltelefonen tÀnker mÄnga direkt pÄ iPhone. MÄnga skulle sÀga att iPhone 5S Àr bÀsta mobilen idag. FrÄgan Àr om du Àr beredd att hÄlla med?

Apple iPhone 5S har ett mycket bra betyg pÄ testvinnare. De tar hem första platsen bland smartphones i detta test med sin 94 poÀng av 100 i betyg före iPhone 4s som har 92 poÀng.

iPhone 5s Àr en vÀlbyggd & smidig mobil som ser ut som den tidigare modellen iPhone 5 men som har bÀttre stöd för 4G och en bÀttre kamera Àn föregÄngaren dock fortfarande inte lika bra prestanda som konkurrenternas kameror.
A7-processorn hÄller mycket hög prestanda vilket gör 5S mycket snabb. Den var betydligt snabbare Àn sÄ vÀl andra iPhones som Àn konkurrenter som HTC One.
Kul Àr ocksÄ videokamerans "lÄngsam" som Àr ett slowmotion lÀge. Den har liksom andra iPhones bra appar. 5S har en lÄng batteritid. iPhone 5S har utrustats med Touch ID vars nödvÀndighet och anvÀndbarhet det rÄder delade meningar om, men den innebÀr i alla fall att du kan ha din mobil skyddad frÄn andra genom att du smidigt anvÀnder ditt fingeravtryck för att lÄsa upp den istÀllet för en kod.

Helt klart Apples bĂ€sta mobiltelefon. Men dyr..... Dyrast Ă€r förstĂ„s iPhone 5S med 64 GB och billigast Ă€r iPhone 5S med 16 GB. Om du vill gĂ„ en medelvĂ€g skall du köpa Iphone 5S med 32 GB. Är du ute efter en budget mobil kan du testa Apple iPhone 5C som Ă€r betydligt billigare.

Svenska kÀllor som testat iPhone 5S


MacWorld har ocksÄ testat iPhone 5s och menar att det Àr ett bra köp och ger den maxbetyg med 5 av 5 möjliga.
Tidningen Metro ger 5s bara 4 av 5 möjliga i betyg.
PC för alla ger iPhone 5S utmÀrkelsen "bra val" och ett betyg pÄ 8 av 10 möjliga.
Ljud & Bild sÀtter 6 stjÀrnor av 6 i betyg till iPhone 5S.

Apple iPhone 4 Àr ocksÄ en av de bÀsta mobiltelefonen. iPhone 4 test finns det mÄnga av och den ligger i topp pÄ mobiltelefonligan i popularitet. Denna mobil frÄn Apple har ett betyg pÄ 93 av 100 pÄ testvinnare, men det Àr Apple iPhone 4S som lÀnge var professionella testares favorit. Den har ett lÀgre betyg men i gengÀld utnÀmnts till testvinnare fler gÄnger. iPhone 4s finns med 8 GB, 16 GB och 32 GB. Tester visar att 4s Àr en stryktÄlig och snabb mobiltelefon med en mycket bra skÀrm och kamera. Den fÄr dock konkurrens i testerna av efterföljaren Apple iPhone 5. iPhone 5 har en nÄgot bÀttre kamera och Àr nÄgot tunnare Àn iPhone 4s, men sÄ mycket mer skiljer det inte. Nej det var med nÀsta modell Apple iPhone 5S som Apple lyckades att Ànnu en gÄng komma med en av de bÀsta mobiltelefonerna.

Att Àga en iPhone har blivit lite av en status men Àven mobiltelefoner frÄn Samsung, Nokia och Sony Ericsson kommer högt i popularitet. Vad sÀgs om Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy Ace eller Sony Xperia SP som alla klarat sig bra i tester. Visst Àr det nÄgot speciellt med en iPhone men Àr priset motiverat? Apples telefoner har generellt mycket bra bildkvalitet och Àr vÀldigt lÀttanvÀnda men har mindre skÀrmar Àn mÄnga av konkurrenternas mobiler sÄ som vanligt Àr det en smaksak.

 

Sök Mobil

Design
Funktioner
IP-klassificering
Max Frames Per Second
Megapixel kamera
Minnesstorlek
Minnesstorlek
Operativsystem
Processork?rnor
RAM
SAR-v?rde
Videouppl?sning
Inbyggd minne
ProcessorkÀrnor
RAM
Wi-Fi

Spara sökning

Titel:


Kontakten med servern dröjer.
Ditt val har sparats så du kan fortsätta göra urval.

Mobil test

 

Visar 1 - 20
Visa fler >>

Namn
Pris
Betyg
 

Visar 1 - 20
Visa fler >>

Normalpris 4390:-
Bästa pris 3484:-

Samsung Galaxy S5 16GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
Nya herren på täppan Med sina Galaxy S började Samsung peta ner Apple från smartphone-tronen. Så nya Samsung Galaxy S5 har höga krav att leva upp till. GSM Arena LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Nokia Lumia 630

Testvinnare:  
Expertbetyg: 71/100
Budget Windowsmobil Lumia 630 är en smartphone i lågprissegmentet och sett till detta är det en riktigt bra mobil man får. Windowsmobilen 630 går också att få LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

CAT B100

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
Mobiltelefonen CAT B100 är telefonen för dig som gillar lite tuffare tag. Cat B100 uppfyller militära vattentäthets, damm- och stötkrav och tål att vara i vatten under LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

HTC One 32GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 87/100
"...162 poäng till HTC One. Rejäla skillnader med andra ord. Och detta beror förstås på att HTC One har den i särklass hetaste processorn på marknaden just nu: Qualcomms Snapdragon 600 med 4 kärnor på 1,7..." [PC för alla]
Alla test (46)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Normalpris 4928:-
Bästa pris 3203:-

Sony Xperia Z2

Testvinnare:  
Expertbetyg: 87/100
Test av Sony Xperia Z2 - evolution, inte revolution Det är inte länge sedan Sony Xperia Z1 kom ut på marknaden, men nu är det dags för efterföljaren. Den nya Xperia LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Normalpris 3793:-
Bästa pris 2990:-

Apple iPhone 5S 16GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 93/100
"...Namnet iPhone 5S antyder att inte mycket har hänt på utsidan sedan förra årets iPhone 5. Under det mestadels oförändrade skalet döljer sig emellertid många nyheter.Resultatet är Apples bästa iPhone hittills...." [MacWorld Sverige]
Alla test (20)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

HTC One S

Testvinnare:  
Expertbetyg: 87/100
"...direkt tillgång till dina egna och alla kontakters bilder i Facebook, Dropbox, Flickr, Picasa och Skydrive. Dessutom kan man ansluta trådlöst till mediaservrar. Med en hyfsat snabb uppkoppling kan man..." [mobil]
Alla test (28)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

HTC One SV LTE

Testvinnare:  
Expertbetyg: 78/100
"...de gjort av Android. I billäget som anpassar några vanliga funktioner och visar stora ikoner anpassade för att hanteras vid bilkörning har du enkel tillgång till musik, gps-navigering och samtal..." [mobil]
Alla test (13)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Normalpris 3876:-
Bästa pris 1290:-

Sony Xperia Z LTE

Testvinnare:  
Expertbetyg: 88/100
"...på min Facebook-sida. Andra möjliga och betydligt smartare alternativ än det jag först testade är att aktivera wlan för att ansluta till det hemma, aktivera internetdelning för att koppla upp..." [mobil]
Alla test (23)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Huawei Honor

Testvinnare:  
Expertbetyg: 71/100
"...kontakter.    I praktiken fungerar det så att sms från telefonnummer du själv valt ut inte kan läsas utan att ett speciellt lösenord matas in. Samma sak gäller samtalshistoriken från..." [mobil]
Alla test (12)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Huawei Ascend Mate 7 16GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 82/100
"...6 plus plockade vi nuvarande smartphones med en storlek och prestanda liknar vår granskning prov för våra benchmark-jämförelser. Utmanarna är: LG G Flex, Samsung Galaxy Obs 3 SM-N9005," [Notebookcheck.net]
Alla test (3)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Normalpris 3129:-
Bästa pris 2768:-

Huawei Ascend P7

Testvinnare:  
Expertbetyg: 74/100
"... Det är en bra kamera, men tvärtemot hur Huawei presenterade P7, det är inte den mest anmärkningsvärda som ute. Det är ganska snabb att fokusera, knäppa bilder (individuellt eller i burst-läge) och spara dem. Som" [Digital Versus]
Alla test (9)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Normalpris 1026:-
Bästa pris 731:-

Nokia Lumia 520

Testvinnare:  
Expertbetyg: 77/100
"...Lumia 620 för surfande och uppe med alla utom de snabbaste Android telefoner. Som med Lumia 620, är dock ett område där du missa ut i batteritid. Lumia 520\ 1, 430mAh batteri" [Expert reviews]
Alla test (12)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Normalpris 3095:-
Bästa pris 2999:-

LG Nexus 5 32GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 89/100
"...gränssnitt, men allt är inte perfekt. Design Nexus 5 byggs av LG och påminner lite om LG G2, men här sitter knapparna inte på baksidan, utan som ”vanligt” på sidorna. Baksidan består av en..." [PC för alla]
Alla test (16)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Huawei Ascend P6

Testvinnare:  
Expertbetyg: 70/100
"... En fyrkärnig processor till trots är fokus i Ascend P6 mer design och kamera än något annat. Det är alltså ingen prestandalur och när vi testar just prestanda mot andra telefoner placerar sig p6 inte..." [mobil]
Alla test (13)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Samsung Galaxy Xcover

Testvinnare:  
Expertbetyg: 68/100
"...ger ett gediget intryck utan att kännas stor eller klumpig. Ramen är i reptålig plast, framsidan är av gorillaglas, bakluckan har en liten skruv som ska säkra att utrymmet där batteri, minneskort och sim-kort sitter är ordentligt tätt. Headset- och USB-kontakter sitter under förseglande luckor. Telefonen har IP-klass 67, vilket innebär vattensäkerhet och dammsäkring.." [Prylportalen.se]
Alla test (9)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Normalpris 5910:-
Bästa pris 5290:-

Apple iPhone 6 16GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 92/100
2015 ser lovande ut med iPad mini 3 och iPhone 6. iPhone 6 och iPad mini 3 är bland de senaste tillskotten från Apple. Mobiltelefoner och surfplattor från Apple hamnar ofta hög LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Normalpris 4005:-
Bästa pris 3522:-

Huawei Ascend P1

Testvinnare:  
Expertbetyg: 78/100
"...När vi testar batteriet under videospelning med den inbyggda högtalaren på full styrka ger telefonen upp först efter sex timmars skrålande, vilket får anses som riktigt bra. Ett bra batteri i en..." [mobil]
Alla test (12)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Huawei Honor 6 16GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 83/100
"...av denna storlek är dess\ en liten skam att den har sådan boxy form. Medan sidorna av den äran 6 är lätt rundad, kanterna är fortfarande ganska svår, och använder mer av en krökning skulle ha gjort" [TrustedReviews]
Alla test (3)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

HTC Desire 510

Testvinnare:  
Expertbetyg: -
"...medelklass-quad-core Qualcomm Snapdragon 410 SoC och säljer för bara 200 Euro (~ $250). HTC kanske har varit tvungna att slarva lite här och där, men alla vi Skränande\ 't hitta många områden till" [Notebookcheck.net]
Alla test (1)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Accesspunkter trÄdlöst nÀtverk
AD/DA-omvandlare (DAC
Android app
Antivirus
Backup
Begagnade spel
BildskÀrmstillbehör
BlÀckstrÄleskrivare
BrandvÀgg
CD-/DVD-enhet
CPU
Datorbatterier och NĂ€tadaptrar
Datorchassi
Datorhögtalare
Datorkylning
DatorvÀskor
Dockningsstation
Dokumentförstörare
Drivrutin
Foto- och Grafikprogram
Fotopapper
GPS
GPS till Android, iPhone/iPad
Grafikkort
HĂ„rddisk & SSD
Hörlurar och headset
InternettjÀnster
Ipad app
Iphone app
Iphonespel
Kontorsprogram
Kopiatorer
Laptop
Laptop tillbehör
Laserskrivare
Ljudkort
LĂ€splatta
Mac desktop
Macspel
Mediacenter
Mediaspelare, ipod, mp3
Moderkort
Monitor
Multifunktionsskrivare
Mus
NAS Server
Nedladdningsbara spel för PC
Nedladdningsbara spel till Mac
Nintendo 3DS-spel
Nintendo Wii-spel
NÀtverk via elnÀtet
NĂ€tverkskort
Operativsystem
PC-Mikrofon
PC-spel
Playstation 3-spel
Playstation 4-spel
Playstation portablespel
Playstation Vita Spel
Projektor
PSU
RAM-minne
Ritplattor
Router
Server
Skanner
Skrivare
Skrivartillbehör
Spel för Nintendo Wii U
Spelkonsoler PS3, XBox, Wii
Spelkonsoltillbehör
Spelkontroller
StationÀr dator
Surfplatta & iPad
Surfplatta & iPad tillbehör
Switch
Tangentbord och tgb/mus-paket
Tillbehör HÄrddiskar
Tillbehör lÀsplatta
Tillbehör stationÀra datorer
TV-kort
USB-hubbar
USB-minne och minneskort
Videoredigeringsprogram
Webbkamera/nÀtverkskamera
Xbox 360-spel
Xbox One Spel
Övriga programvaror
Badkar
Badrum
Badrumsmöbler
Badrumstillbehör
Bakmaskin
Baktillbehör
Bidéer
Bjudmat
Blandare
Blender Mixer
Blommor
Borrmaskiner
Braskaminer
BrÀdspel, sÀllskapsspel
Brödrost
Bubbelbadkar
Byggtillbehör
Champagne & Mousserande viner
Dammsugare
Dammsugartillbehör
Digitala fotoramar
DiskbÀnkar
Diskmaskin
Dusch
Duschkabin
Dörrar
Elartiklar
Element
ElsÄgar
Elvisp
Ergonomi
Festprodukter
Ficklampa
FlÀkt
Fritös
Frys
Fönster
FörbrÀnningstoalett, mulltoa
Garageport
Gardiner
Garn och Stickning
Glassmaskin
Golv
Grill
Grilltillbehör
GrÀsklippare
GrÀstrimmer, motorsÄgar mm
Handdukstorkar
Handfat och TvÀttstÀll
Handverktyg
Heminredning
Hobbymaterial
Husmanskost
HögtryckstvÀtt
Ismaskiner
Kaffebryggare
Kaffekvarn
Kakel och Klinker
Kniv
Kolsyremaskin
KonstnÀrsmaterial
Kontorsmaterial
KrÀftskiva
Kyl/frys
KylskÄp
KöksflÀkt
Köksinredning
Köksmaskin
KöksvÄg/hushÄllsvÄg
köttkvarn, riskokare, skotork mm
Lakan mm
Lampor
LjuskÀllor
Luftfuktare och Luftavfuktare
Luftkonditionering
Luftrenare
LĂ„dvin
Mat
Matberedare
Mattor
MikrovÄgsugn
MinirÀknare
Mokabryggare
Multiverktyg mm
MÄlarfÀrg
Möbler
Paraplyer
Pooler
Rosévin
RĂ„saftcentrifug & Citruspress
Rödvin
Skruvdragare
Slipmaskiner
SmörgÄsgrill
Snabbmat
Solcellsladdare
Solpaneler
Spa och Bastu
Spade, trÀdgÄrdstillbehör
Spis
SpishÀll
Stavmixer
Stekpanna, kastrull mm
StrykjÀrn
StÀdutrustning
Symaskin
Sytillbehör
SÀng, madrass och tÀcke
Tapet
Toalettstolar
TorkskÄp
Torktumlare
TrÀdgÄrdsverktyg
TV-bÀnkar
TvÀttmaskin
Ugnar
Utomhusmöbler
Vattenkokare
VinkylskÄp
Vitt vin
VVS Badrum
VVS Kök
VÄffeljÀrn
VĂ€rmepumpar


 
© Copyright 2004-2016 Testvinnare i Sverige
Med reservation för skriv- och tryckfel (rapportera fel). Hemsidan mobilanpassad av MrWeb
Om cookies
Hitta fler Mobil test pć testvinnare.se