Test av Apple iPhone 6s 2017


Är Apple iPhone 6s den bĂ€sta mobiltelefonen pĂ„ marknaden 2017? Eller finns det nĂ„gon bĂ€ttre smartphone och Ă€r iPhone 6s bĂ€ttre Ă€n Apple iPhone 6 och Apple iPhone 6 Plus? Det gĂ„r rykten om att produktionen av den minskar dĂ„ efterfrĂ„gan inte varit lika hög som vĂ€ntat.
Har det kommit nÄgra viktiga uppdateringar eller Àr det bara sÄdant som upphetsar tekniknördar eller Àr det till och med sÄ illa att det faktiskt bara Àr pÄ pappret, specifikationerna, det ser bra ut och inte i verkligheten? Flera erkÀnda svenska kÀllor sÄ som mobil.se, MacWorld och Ljud & Bild har testat iPhone 6s under slutet av 2015 och kommit fram till liknade resultat.

BĂ€st i test


Utsidan skiljer sig inte mycket frÄn tidigare modeller. iPhone 6s kan du fÄ i rosa eller i guld. Dessutom finns det möjlighet att köpa en 6s med ett lagringsutrymme pÄ 128 GB. Skalet i Iphone 6S Àr av en starkare aluminiumlegering Àn i iPhone 6. Kameran Àr utrustad med tolv megapixel. Du kan filma i 4k, vilket kan vara en fördel för framtiden om du vill redigera filmer eller liknade. Största nyheten Àr skÀrmen som kommer med funktionen 3d Touch som sedan tidigare fanns i Apple Watch Sport. 3D Touch kÀnner av ditt tryck med fingret och levererar olika sorters information beroende pÄ hur hÄrt du trycker och pÄ sÄ sÀtt kan genvÀgar till olika funktioner i appen uppnÄs. Du finner Apples A9 processor och ios 9 i telefonen.

NÀr Mobil testade Apple iPhone 6s i oktober 2015 hade man förvÀntningar pÄ den. Trots att iPhone 6s har högre prestanda Àn föregÄngaren Àr skillnaden knappt mÀrkbar undantaget nedladdningstiden för krÀvande spel som gÄr mycket fortare Àn med iPhone 6 och rörelseprocessorn M9 som gör att Siri kan göra sitt jobb Àven nÀr telefonen laddas. iPhone 6s anvÀnder det nya operativsystemet ios 9, vilket tyvÀrr innebar att testpersonen upplevde att de nya funktionerna istÀllet för att underlÀtta mobilanvÀndandet försvÄrade det.

BetrÀffande kameran upplevde man i detta test att bildkvaliteten inte förbÀttrats trots att man ökat antalet pixlar med fyra frÄn Ätta till tolv. Kameran pÄ iPhone 6s Àr ÀndÄ inte i klass med de bÀsta mobilkamerorna pÄ marknaden i dag. Tidningen mobil uppfattade funktionen Live Photos som den bÀsta nyheten för iPhones i och med 6s:s kamera. Med funktioen Live Photos kan du filma samtidigt som du tar stillbilder, men filmerna kan bara visas pÄ nyare Apple produkter med Ios 9. Allra mest uppskattades i testet telefonens fotolampa för selfies. Den gör att motivet belyses sÄ att det blir naturliga hudtoner oavsett bakgrundsljus. Kamran i övrigt ses i testet som en av de största besvikelserna och sÀmsta egenskaperna med iPhone 6s.

Testaren finner funktionen 3D Touch som funktionell men svÄranvÀnd i början och en större förutsÀgbarhet, utveckling samt stöd hos fler appar efterfrÄgas. Batteritiden Àr fortfarande usel liksom tidigare modeller och man bör inte vara för lÄngt borta frÄn laddaren.

Slutsats: skillnaden mellan iPhone6s och iPhone 6 Àr för smÄ för att motivera ett köp av den nyare varianten. Men finns det nÄgon fördel att istÀllet vÀlja iPhone 6 plus? Du kan vÀlja mellan:

  • iPhone 6

  • iPhone 6 plus

  • iPhone 6s

  • iPhone 6s plus


Fördelar med iPhone 6s plus


iPhone 6s finns ocksÄ som en större plus variant. En större skÀrm Àr en fördel nÀr man vill surfa, skriva pÄ skÀrmen och anvÀnda telefonens kamera-och videofunktioner, men det medför ocksÄ att telefonen Àr klumpigare Àn 6s och dyrare.

6s plus har som sagt en större och bÀttre skÀrm pÄ 5.5 tum. den har ocksÄ mer batteritid eftersom den rymmer ett större batteri och en mer avancerad kamera Àn 6s utan att för den skull sakna nÄgon av de nyheter 6s kom med sÄ som pekskÀrmen 3d touch, mer pixlar och A9- processorn. PekskÀrmen kommer mer till sin rÀtt pÄ plusvarianten i och med den större skÀrmen som annars krÀver tvÄhandsgrepp för att navigera. Men tyvÀrr finns det ju inte mycket stöd för tekniken hos appar utanför Apples egna appar.

Även i testet av plus varianten som MacWorld utförde under oktober 2015 uppskattades selfie-kameran som uppgraderats. I testet konstaterar man ocksĂ„ att iPhone 6s plus tar skarpare bilder Ă€n sin föregĂ„ngare iPhone 6 plus. Man saknar dock mer medföljande lagringsutrymmer för att kunna ta filmer i 4k. 6s plus skiljer sig ifrĂ„n föregĂ„ende modell och den utan plus i och med att den har optiskt bildstabilisator som de andra tvĂ„ modellerna saknar, vilket bland annat ger mindre skakiga videofilmer. Men mörka bilder Ă€r fortfarande gryniga.
I testet efterfrÄgas smalare kanter för att telefonen skall ha en smidigare form. MacWorld ger telefonen utmÀrkelsen "Bra köp" och betyget nio av tio möjliga.

iPhone 7

Rykterna gÄr att uppföljaren iPhone 7 kommer att kunna laddas trÄdlös, vilket vore en grym förbÀttring. Det verkar sannolikt i och med att tekniken redan anvÀnds i Apple Watch. Rykterna sÀger vidare att iPhone 7 kommer med brusreducering i sÄvÀl telefonen som i hörlurar som man kan köpa till dock ingÄr brusreduceringen inte i de medföljande lurarna. Den senaste versionen av iPhone vÀntas ocksÄ bli vattentÀt. Sist men absolut inte minst kan den komma med en lagringskapacitet pÄ 256 GB.

 

LÀs test innan du lÀgger hela ditt liv i en ny mobiltelefon


Mobiltelefonen har blivit oumbÀrlig för de flesta av oss. Mobilen anvÀnds bland annat till att skicka SMS och MMS, lyssna pÄ musik, spela spel, fotografera, surfa och naturligtvis att ringa med. Förutom Gps-funktionen kan man med mobiltelefonen ocksÄ lokalisera sina barn i affÀren genom att ringa pÄ deras mobiltelefon. Kort sagt kan du lÀgga hela ditt liv i en mobiltelefon. Inte undra pÄ att det Àr sÄ viktigt att köpa en mobil man verkligen trivs med. DÀrför Àr det sÄ viktigt att lÀsa test och anvÀndarrecensioner innan köp. Betyg ger ocksÄ en god inblick i vilken mobil som egentligen Àr bÀst.
Det finns mÀngder med mobil- och iPhone-tillbehör sÄ som appar och otaliga modeller av telefoner. Genom att lÀsa testvinnare.se:s referat av test fÄr du hjÀlp pÄ vÀgen att köpa bÀsta mobil för dig. Du fÄr bland annat reda pÄ om den Àr anvÀndarvÀnlig, om den har en bra och ljusstark skÀrm hur lÄng samtalstiden Àr och om kameran Àr bra. Dessutom vill man innan köp av en telefon veta om mobilens lagringsutrymme och batteritid Àr tillrÀckliga.

Mobiltelefonen under stÀndig utveckling - Smartphone


NĂ€r de första egentliga mobiltelefonerna dök upp pĂ„ 90-talet kallades de för Yuppinalle. Yuppinallarna var stora som Walkie-talkies och fungerade enbart som telefon. Sen krymte de och krymte de sĂ„ att man förla dem hela tiden. Nu Ă€r det modernt med stora mobiltelefoner igen, men inte ĂĄ la 90-tal, nej nu Ă€r de platta med stora skĂ€rmar och kallas gemensamt för Smartphones.  Nu kan du ha med dig alla livsnödvĂ€ndigheter överallt eftersom du kan surfa, spela iphonespel, mejla, lyssna pĂ„ musik, se pĂ„ film och filma med smartphonen. Dessutom har du tillgĂ„ng till massor med intressanta och bra sĂ„vĂ€l android appar eller iphone appar. Är Android-mobiler och iPhones smarta? LĂ€s test och se vad du tycker.

iPhone 5s - BÄSTA MOBILTELEFON


NÀr det kommer till att vÀlja ut bÀsta mobiltelefonen tÀnker mÄnga direkt pÄ iPhone. MÄnga skulle sÀga att iPhone 5S Àr bÀsta mobilen idag. FrÄgan Àr om du Àr beredd att hÄlla med?

Apple iPhone 5S har ett mycket bra betyg pÄ testvinnare. De tar hem första platsen bland smartphones i detta test med sin 94 poÀng av 100 i betyg före iPhone 4s som har 92 poÀng.

iPhone 5s Àr en vÀlbyggd & smidig mobil som ser ut som den tidigare modellen iPhone 5 men som har bÀttre stöd för 4G och en bÀttre kamera Àn föregÄngaren dock fortfarande inte lika bra prestanda som konkurrenternas kameror.
A7-processorn hÄller mycket hög prestanda vilket gör 5S mycket snabb. Den var betydligt snabbare Àn sÄ vÀl andra iPhones som Àn konkurrenter som HTC One.
Kul Àr ocksÄ videokamerans "lÄngsam" som Àr ett slowmotion lÀge. Den har liksom andra iPhones bra appar. 5S har en lÄng batteritid. iPhone 5S har utrustats med Touch ID vars nödvÀndighet och anvÀndbarhet det rÄder delade meningar om, men den innebÀr i alla fall att du kan ha din mobil skyddad frÄn andra genom att du smidigt anvÀnder ditt fingeravtryck för att lÄsa upp den istÀllet för en kod.

Helt klart Apples bĂ€sta mobiltelefon. Men dyr..... Dyrast Ă€r förstĂ„s iPhone 5S med 64 GB och billigast Ă€r iPhone 5S med 16 GB. Om du vill gĂ„ en medelvĂ€g skall du köpa Iphone 5S med 32 GB. Är du ute efter en budget mobil kan du testa Apple iPhone 5C som Ă€r betydligt billigare.

Svenska kÀllor som testat iPhone 5S


MacWorld har ocksÄ testat iPhone 5s och menar att det Àr ett bra köp och ger den maxbetyg med 5 av 5 möjliga.
Tidningen Metro ger 5s bara 4 av 5 möjliga i betyg.
PC för alla ger iPhone 5S utmÀrkelsen "bra val" och ett betyg pÄ 8 av 10 möjliga.
Ljud & Bild sÀtter 6 stjÀrnor av 6 i betyg till iPhone 5S.

Apple iPhone 4 Àr ocksÄ en av de bÀsta mobiltelefonen. iPhone 4 test finns det mÄnga av och den ligger i topp pÄ mobiltelefonligan i popularitet. Denna mobil frÄn Apple har ett betyg pÄ 93 av 100 pÄ testvinnare, men det Àr Apple iPhone 4S som lÀnge var professionella testares favorit. Den har ett lÀgre betyg men i gengÀld utnÀmnts till testvinnare fler gÄnger. iPhone 4s finns med 8 GB, 16 GB och 32 GB. Tester visar att 4s Àr en stryktÄlig och snabb mobiltelefon med en mycket bra skÀrm och kamera. Den fÄr dock konkurrens i testerna av efterföljaren Apple iPhone 5. iPhone 5 har en nÄgot bÀttre kamera och Àr nÄgot tunnare Àn iPhone 4s, men sÄ mycket mer skiljer det inte. Nej det var med nÀsta modell Apple iPhone 5S som Apple lyckades att Ànnu en gÄng komma med en av de bÀsta mobiltelefonerna.

Att Àga en iPhone har blivit lite av en status men Àven mobiltelefoner frÄn Samsung, Nokia och Sony Ericsson kommer högt i popularitet. Vad sÀgs om Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy Ace eller Sony Xperia SP som alla klarat sig bra i tester. Visst Àr det nÄgot speciellt med en iPhone men Àr priset motiverat? Apples telefoner har generellt mycket bra bildkvalitet och Àr vÀldigt lÀttanvÀnda men har mindre skÀrmar Àn mÄnga av konkurrenternas mobiler sÄ som vanligt Àr det en smaksak.

 

Sök Mobil

4G (LTE)
802.11ac
802.11n
Antal tryckpunkter
Batterityp
Bluetooth-version
CPU
Design
Dual-SIM
Egenskaper
Filformat
GPU
H?rlursuttag
IR
Kommunikationsstandards
Lanserings?r
Material (Skal)
Max Frames Per Second
Max. minneskortsstorlek
Max. uppl?sning (Stillbilder)
Max. uppl?sning (Video)
Megapixel kamera
Minneskortsl?sare
Minnesstorlek
Minnesstorlek
NFC
Operativsystem
Processork?rnor
RAM
SAR-v?rde
Sekund?r sk?rm
Sensorformat
Sk?rmstorlek
Sk?rmuppl?sning
USB Version
Utbytbart batteri
Vattent?lig
Videoutg?ng
Wi-Fi
Inbyggd minne
ProcessorkÀrnor
RAM

Spara sökning

Titel:


Kontakten med servern dröjer.
Ditt val har sparats så du kan fortsätta göra urval.

Mobil test 2018

 

Visar 1 - 20
Visa fler >>

Namn
Pris
Betyg
 

Visar 1 - 20
Visa fler >>

Normalpris 4990:-
Bästa pris 3980:-

Samsung Galaxy S6 Edge 64GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: -
Snygg och bra, men dyr Samsung Galaxy S6 är en androidtelefon som lanserats och testats av ett flertal svenska källor under 2015 och som finns i tre olika varianter: Samsung Galaxy S6 LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Sony Xperia Z1

Testvinnare:  
Expertbetyg: 86/100
"Frågan är om jag ska kopiera min recension av Xperia Z1 och bara lägga till Compact efter produktnamnet. Men det gick ju inte riktigt visade det sig. För det finns..." [PC för alla]
Alla test (16)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

CAT B100

Testvinnare:  
Expertbetyg: 60/100
Mobiltelefonen CAT B100 är telefonen för dig som gillar lite tuffare tag. Cat B100 uppfyller militära vattentäthets, damm- och stötkrav och tål att vara i vatten under LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Doro PhoneEasy 515

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
"...volym var alla tas om hand inom tre minuter med telefonen i handen. PhoneEasy 515 är kanske den perfekta enheten för personer som inte ser att mycket mer än ringa eller skicka ett" [Expert reviews]
Alla test (2)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Apple iPhone 5 32GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 89/100
"...köpvärd uppgradering från iPhone 4S.   Inför lanseringen av iPhone 5 gick ryktena på nätet åter på högvarv. Och denna gång visade de sig vara sanna. Till skillnad från iPhone 4S som blev lite..." [Bild & ljud hemma]
Alla test (47)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

CAT B15Q Dual SIM

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
Robust och överraskande bra smartphone CAT B15 var CAT mobiles första riktiga försök i smartphone segmentet. Tidigare telefoner från CAT liknade mest välutrustade LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Motorola Razr HD

Testvinnare:  
Expertbetyg: 86/100
"...förbättring över vissa senaste Motorola-erbjudanden. Om att skriva med en hand eller två, hitta vi korrekt tangentbord och funktionen auto-korrekt mycket hjälpsam. Det gör även förslag för nästa" [Digitaltrends.com]
Alla test (15)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Apple iPhone 4S 16 GB Svart (3-lÄst)

Testvinnare:  
Expertbetyg: 90/100
"+ Utmärkt skärm. Bra kamera. Bästa apputbudet. - Obekväm i handen. Högt pris." [PC för alla]
Alla test (6)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Nokia Lumia 630

Testvinnare:  
Expertbetyg: 71/100
Budget Windowsmobil Lumia 630 är en smartphone i lågprissegmentet och sett till detta är det en riktigt bra mobil man får. Windowsmobilen 630 går också att få LĂ€s mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

HTC One V

Testvinnare:  
Expertbetyg: 79/100
"...HTC har samarbete med internethårddisken Dropbox i nya Sense. I de dyrare modellerna innebär det extra lagringsutrymme för användarna, så även i den mer budgetbetonade V. Appen är integrerad i Sensesystemet och det går fint att ladda upp bilder eller andra filer. Mer originellt är att Sense även stöder Microsofts Skydrive som också ger användaren gratis gigabyte för lagring. .." [mobil]
Alla test (18)

Visa test

 

HTC One X 32GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 89/100
"...Skärmen Nya Sense Prestandan - Inget utbytbart batteri Ingen microsd-kortplats = Den bästa Android-telefonen just nu. Kameran är sjukt imponerande och väger med sin snabbhet upp att den inte är den bästa du kan hitta i en mobil. Prestandan är mer än tillräcklig, men framför allt skärmen är helt fantastisk...." [M3]
Alla test (42)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Apple iPhone 5C 8GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 80/100
Apples budget-iPhone testad En ny budgetmobil frÄn Apple har kommit under 2013 och den heter iPhone 5C. Det Àr i stort sett en iPhone 5 fast med ett skal av fÀrgglad plast. Innanför plasthölje LÀs mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

HTC One

Testvinnare:  
Expertbetyg: 87/100
"...162 poäng till HTC One. Rejäla skillnader med andra ord. Och detta beror förstås på att HTC One har den i särklass hetaste processorn på marknaden just nu: Qualcomms Snapdragon 600 med 4 kärnor på 1,7..." [PC för alla]
Alla test (46)

Visa test

 

Nokia N9 64GB

Testvinnare:  
Expertbetyg: 62/100
"...sig för att dumpa Symbian och börja med Windows Phone 7 dök också Nokia N9 upp, med det Linux-baserade operativsystemet Meego. Det är en riktigt bra telefon och något det bästa vi har sett från..." [PC för alla]
Alla test (5)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Blackberry Torch 9810

Testvinnare:  
Expertbetyg: 62/100
"...den högra sidan av telefonen hittar du volymknappen rocker och bekvämlighet. De senare kan användas för att fästa foton när kör telefonens kamera program, bland annat. Tyst och" [c|net UK]
Alla test (5)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

HTC One SV LTE

Testvinnare:  
Expertbetyg: 78/100
"...de gjort av Android. I billäget som anpassar några vanliga funktioner och visar stora ikoner anpassade för att hanteras vid bilkörning har du enkel tillgång till musik, gps-navigering och samtal..." [mobil]
Alla test (13)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Apple iPhone 4S 16GB (3)

Testvinnare:  
Expertbetyg: 93/100
"...Vill du det ska du köra i vind, vill du kunna styra mer själv över din telefon bör du ta en funderare på om inte Android är något för dig. + Kameran Grafiken i spelen Airplay Icloud - Priset på..." [M3]
Alla test (12)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Nokia Lumia 920

Testvinnare:  
Expertbetyg: 77/100
Nokia knappar in i smartphone-racet Med sin senaste Windows 8 mobil flyttar Nokia fram sina positioner pÄ smartphone-marknaden. Den utmÀrker sig med att vara lÀtt att anvÀnda men tung att bÀra LÀs mer...

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

 

Sony Xperia S

Testvinnare:  
Expertbetyg: 68/100
"...utmärkande är den knivskarpa skärpan. I sämre ljusförhållanden blir det ganska mycket brus i bilderna, men det är å andra sidan inte ovanligt för mobilkameror. Överlag är det dock en av de bästa..." [mobil]
Alla test (11)

Visa test

 

HTC One S

Testvinnare:  
Expertbetyg: 87/100
"...direkt tillgång till dina egna och alla kontakters bilder i Facebook, Dropbox, Flickr, Picasa och Skydrive. Dessutom kan man ansluta trådlöst till mediaservrar. Med en hyfsat snabb uppkoppling kan man..." [mobil]
Alla test (28)

Visa test

Visa produktinfo

Visa butiker

Accesspunkter trÄdlöst nÀtverk
AD/DA-omvandlare (DAC
Android app
Antivirus
Backup
Begagnade spel
BildskÀrmstillbehör
BlÀckstrÄleskrivare
BrandvÀgg
CD-/DVD-enhet
CPU
Datorbatterier och NĂ€tadaptrar
Datorchassi
Datorhögtalare
Datorkylning
DatorvÀskor
Dockningsstation
Dokumentförstörare
Drivrutin
Foto- och Grafikprogram
Fotopapper
GPS
GPS till Android, iPhone/iPad
Grafikkort
HĂ„rddisk & SSD
Hörlurar och headset
InternettjÀnster
Ipad app
Iphone app
Iphonespel
Kontorsprogram
Kopiatorer
Laptop
Laptop tillbehör
Laserskrivare
Ljudkort
LĂ€splatta
Mac desktop
Macspel
Mediacenter
Mediaspelare, ipod, mp3
Moderkort
Monitor
Multifunktionsskrivare
Mus
NAS Server
Nedladdningsbara spel för PC
Nedladdningsbara spel till Mac
Nintendo 3DS-spel
Nintendo Wii-spel
NÀtverk via elnÀtet
NĂ€tverkskort
Operativsystem
PC-Mikrofon
PC-spel
Playstation 3-spel
Playstation 4-spel
Playstation portablespel
Playstation Vita Spel
Projektor
PSU
RAM-minne
Ritplattor
Router
Server
Skanner
Skrivare
Skrivartillbehör
Spel för Nintendo Wii U
Spelkonsoler PS3, XBox, Wii
Spelkonsoltillbehör
Spelkontroller
StationÀr dator
Surfplatta & iPad
Surfplatta & iPad tillbehör
Switch
Tangentbord och tgb/mus-paket
Tillbehör HÄrddiskar
Tillbehör lÀsplatta
Tillbehör stationÀra datorer
TV-kort
USB-hubbar
USB-minne och minneskort
Videoredigeringsprogram
Webbkamera/nÀtverkskamera
Xbox 360-spel
Xbox One Spel
Övriga programvaror
Badkar
Badrum
Badrumsmöbler
Badrumstillbehör
Bakmaskin
Baktillbehör
Bidéer
Bjudmat
Blandare
Blender Mixer
Blommor
Borrmaskiner
Braskaminer
BrÀdspel, sÀllskapsspel
Brödrost
Bubbelbadkar
Byggtillbehör
Champagne & Mousserande viner
Dammsugare
Dammsugartillbehör
Digitala fotoramar
DiskbÀnkar
Diskmaskin
Dusch
Duschkabin
Dörrar
Elartiklar
Element
ElsÄgar
Elvisp
Ergonomi
Festprodukter
Ficklampa
FlÀkt
Fritös
Frys
Fönster
FörbrÀnningstoalett, mulltoa
Garageport
Gardiner
Garn och Stickning
Glassmaskin
Golv
Grill
Grilltillbehör
GrÀsklippare
GrÀstrimmer, motorsÄgar mm
Handdukstorkar
Handfat och TvÀttstÀll
Handverktyg
Heminredning
Hobbymaterial
Husmanskost
HögtryckstvÀtt
Ismaskiner
Kaffebryggare
Kaffekvarn
Kakel och Klinker
Kniv
Kolsyremaskin
KonstnÀrsmaterial
Kontorsmaterial
KrÀftskiva
Kyl/frys
KylskÄp
KöksflÀkt
Köksinredning
Köksmaskin
KöksvÄg/hushÄllsvÄg
köttkvarn, riskokare, skotork mm
Lakan mm
Lampor
LjuskÀllor
Luftfuktare och Luftavfuktare
Luftkonditionering
Luftrenare
LĂ„dvin
Mat
Matberedare
Mattor
MikrovÄgsugn
MinirÀknare
Mokabryggare
Multiverktyg mm
MÄlarfÀrg
Möbler
Paraplyer
Pooler
Rosévin
RĂ„saftcentrifug & Citruspress
Rödvin
Skruvdragare
Slipmaskiner
SmörgÄsgrill
Snabbmat
Solcellsladdare
Solpaneler
Spa och Bastu
Spade, trÀdgÄrdstillbehör
Spis
SpishÀll
Stavmixer
Stekpanna, kastrull mm
StrykjÀrn
StÀdutrustning
Symaskin
Sytillbehör
SÀng, madrass och tÀcke
Tapet
Toalettstolar
TorkskÄp
Torktumlare
TrÀdgÄrdsverktyg
TV-bÀnkar
TvÀttmaskin
Ugnar
Utomhusmöbler
Vattenkokare
VinkylskÄp
Vitt vin
VVS Badrum
VVS Kök
VÄffeljÀrn
VĂ€rmepumpar


 
© Copyright 2004-2018 Testvinnare i Sverige
Med reservation för skriv- och tryckfel (rapportera fel). Hemsidan mobilanpassad av MrWeb
Om cookies
Hitta fler Mobil test pć testvinnare.se